2777
2789
میگه ازدواج نباشه

فکردم نوشته باشه😂

مرتیکه هول دنبال چیزه

اگه میخوندمش اصلا نظر نمیدادم

مگه ما دخترا اسکلیم لا چنین ادمی که نه خرج میکنه نه قصد ازدواج داره بریم تو رابطه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

😁🤦

ازدواج خیلی خوبه خدایی ولی منم خودم شرایط ازدواج ندارم ، خیلی آمادگی میخواد ، خود من الان بخوام ازدواج کنم باید ده سال کار کنم ، تا بتونم یه زندگی معمولی رو به پایین دست و پا کنم

فکردم نوشته باشه😂مرتیکه هول دنبال چیزه اگه میخوندمش اصلا نظر نمیدادم مگه ما دخترا اسکلیم لا چنین اد ...

😅😅

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

ازدواج خیلی خوبه خدایی ولی منم خودم شرایط ازدواج ندارم ، خیلی آمادگی میخواد ، خود من الان بخوام ازدو ...

نه بخدا زیاد سختش میکنین منم تو مملکتی که شما زندگی میکنین زندگی میکنم بخدا اگه کسی پیدا کنین به پاتون بمونه با داشته و نداشتتون میسازه مطمعن باش دنبال آدم درست باش خیلیارو دیدم با خونه ی اجاره ای شروع کردن الآنم خوشبختن

نه بخدا زیاد سختش میکنین منم تو مملکتی که شما زندگی میکنین زندگی میکنم بخدا اگه کسی پیدا کنین به پات ...

خب واقعا ازدواج دشوار شده ، اینو دیگه همه میدونیم ، آمار طلاق رو ببینی متوجه میشین، چه اوضاعیه،

حالا منم نمیگم دختر کم توقع پیدا نمیشه ولی خب دیگه الان اکثرا سمت روابط خارج از ازدواج میرن ، چون یه جورایی ازدواج دشوار شده