2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا بخاطر اناتومی بدن احتمالش کمه با دخول بگیرن ادم دیدم رنش پونزده سال مبتلا بوده نگرفته بچه اول ...

اره دکتر هم به من همینو گفت گفت تو بیشتر آقایون مخفی هست آخه این چه دردیه خب اگه طرف عوضی باشه گردن نمی گیره و میگه با کس دیگه بودی

اخه مگه از راه خیانته فقط اگه مادر زایمان طبیعی داشته باشه بچه از طریق کانال زایمان میگیره خدا لعنت کنه علیخانی که این همه مردم رو بد فکر کرد

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

بابا این بحث اصلا جدید نیست. مگه شما قبل از بارداری ازمایش ندادید

کلا هر خانمی باید از بده اگه دوسال پشت هم منفی بود تا ۳-۴ سال نمیخواد بده

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

عزیزم توی آقایون نمی تونن آزمایش کنن مگر اینکه کار به جاهای خطرناک برسه و ویروس به صورت سرطان و... خودشو نشون بده. در حالت عادی تو بدن مخفیه. اگر یکی از زوجین داشته باشه اصولا دکترا اصل رو بر این میذارن که اون یکی زوج هم داره.

راستی یک نکته ی جالب: ویروس اچ پی وی مثل هپاتیت یا اچ آی وی و... نیست و خیلی وقتا بعد مدتی خود بدن باهاش مبارزه می کنه و از بین میبره. 

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم.