2777
2789
عنوان

خرید ماشین

52 بازدید | 13 پست

یه ۲۰۶ مدل ۸۸ دارم میخوام بفروشم ندلش پایینه ولی با پولش کوییک ۱۴۰۰ میتونم بخرم دیگه ۲۰۶ نمیشه ...به نظرتون اینکارو انجام بدم ؟ ماشینم بیشتر قطعه هاش عوض کردم ولی باز؟یه قطعه جدید خراب میشه خرج میزاره رو دستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خرج که ۳ ساله دارمش ..هر قطعه عوض کردم اکیه کار میکنه ولی قطعه هایی که عوض نکردم خراب میشن ...وگرنه ...

هرچی صلاحه خیره

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
خوب چه کاری باید کرد جز اینکار

کولر بخاری و سواری که 206 داره هیچ سایپای لگنی نداره حتی صفرش فقط گزینه بعدیت حداقل 207 باشه این یک دوما ماشین هر جایی نده تعمیر یه نمایندگی ایران خورو پیدا کن که رتبه ش بالا باشه همه تعمیرات همونجا انجام بده ضمانت خدمات دارن هر کاری انجام بدن تا سه ماه گارانتیه همینو فعلا سوار شو تو که تا الان خرجشم کردی فکر میکنی کوییک خرج نداره

کولر بخاری و سواری که 206 داره هیچ سایپای لگنی نداره حتی صفرش فقط گزینه بعدیت حداقل 207 باشه این یک ...

اره میدونم خودمم حالم از کوییک بهم میخوره 😁 خواهرم داشت میگفت اَشعال بود ولی پتاسفانه ۲۰۷ خیلی؟گرونه نمیتونم .....اینم مدلش ۸۸ هست دیگه سه سال دیگه میشه خودرو فرسوده میترسم دیگه خیلی ارزون بخرن ازم

اره میدونم خودمم حالم از کوییک بهم میخوره 😁 خواهرم داشت میگفت اَشعال بود ولی پتاسفانه ۲۰۷ خیلی؟گرو ...

از این نظر یکم حق داری کلانشهر هستی؟ من خودم چون کلانشهر نیستم زیاد مهم نیست یه بنزین قطع کنن دیگه فوقش این موضوع به ریسک پذیریه خودت بستگی داره فکر نکنم زیاد جدی بشه چون نصف ایران الان خودرو فرسوده ست

رانا بد فروشه ولی اگه بفکر فروشش نیستی گزینه خوبیه فنی شبیه 207 ولی ارزونتره