2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مطمنن چن هفته اول حضوریه بعد اون اونقدددر دلیل برای غیرحضوری هست ج ن گ. آلودگی هوا. کمبود انرژی و...و..

بیچاره بچه ها که یسری بیسواد میخان باربیان

مردان واقعی زن خوشحال دارند بقیه مردان زن قوی!

مطمنن چن هفته اول حضوریه بعد اون اونقدددر دلیل برای غیرحضوری هست ج ن گ. آلودگی هوا. کمبود انرژی و... ...

اره منم فکر میکنم تا اواخر مهر حضوری باشه بعد از اون هی دو هفته دو هفته یا بیشتر تعطیل کنن

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
آره نهایتن تا آبان برن بعدم میگن گاز نیست برق نبست اب نیست هوا نیست و تعطیل میکنن

من که پسرم پیش دبستانی بود . هزینه ی ثبت نام ندادم

گفتم دیدم تا چند ماه حضوری شده همه میرن

هزینه اش رو میدم

اینقدر هم گفتن بیا شهریه بده نرفتم

به بچه ی پیش دبستانی مجازی چی یاد بدم

ما جنوبیم میناب.اما حضوریه.از چند نفر شنیدم که گفتن پلاک تن بچه ها میشه و تعهد باید بدین ..اما مدرسه بچه های من همچین چیزی نگفتن فعلا..دوشنبه هم جشن شکوفه هاشونه

گرنگهدار من آن است که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...