2777
2789
عنوان

وزنم خیلی زیاده 😢😢

589 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها .وزنم 78کیلوم .هر کاری میکنم نمیتونم جلو دهنمو بگیرم .یکسره در حال خوردنم .مخصوصا شیرینی زیاد ...البته اینم بگم ناراحتی اعصاب دارم ودارو مصرف میکنم .راهکاری چیزی بلدین 😭😭😭😭

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم همینطور وزنم زیاده

برای دیگران خوب بخواه تا خدا برات خوب بسازه🙃با زمین خوردن دیگران ما بلند نمیشیم...🫠من تک تک آدم های مهربون روی زمین رو دوست دارم و براشون آرزوی خوشبختی میکنم😍 من عاشق زندگیمم با همه سختیاش💙خداجونم مرسی که نزاشتی حسرت چیزی به دلم بمونه😘و مطئمنم بازم حواست بهم هست تا به بقیه آرزوهام برسم🥰💫

حرص بخور تضمینی لاغر میشی من از ۶۰ رسیدم به ۴۹

خب چجوری عزیزم میشه بگی ...اخه من قرص سرترالین هم میخورم استهارو زیاد میکنه ...نمیتونمم قرصمو ترک کنم .اگه قرصامو کنار بدارم نمیتونم زندگی کنم

دانه ی چیا ؟؟خب چجوری بخورم ..تا حالا نخوردم ...

اره یکی. دو قاشق رو بریز تو اب قبل غذا بخور من صبحونه هیچوقت نمیخورم قبل ناهار میخوردم اگه صبحونه میخوری قبل صبحونه این برا من جواب داد امیدوارم واسه تو هم جواب بده