2777
2789
عنوان

پسر حسود سگ

341 بازدید | 20 پست

بچه ها این پسر خیلی رو مخه قبلا خیلی رمانتیک و کول بود جدیدنا همش میگه از مخاطبین عکس بفرست، میگه تلگرامت رو بده به من، منم اولش گفتم باشه بعد وقتی تو اکانتم بود رفتم تو این گپ ها با پسرای جدید حرف بزنم صرفا برای اذیت کردنش بعد گفتم دوست پسرم پایه نیست میخوام بهش خیانت کنم خودشم دید بعدشم خیلی رو مخه میگه تمام بیرون رفتنت رو بگو اگه رفتی بیرون عکس بفرست ببینم راست میگی یا نه

چیکار کنم

ا

چقدر بچه ای چقدر بچه ای واقعا همین و میتونم بگم

عزیزم اینجا مناسب افراد زیر شانزده سال نیست

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

✂️ کن

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

چرا همه رابطه رو شوخی میگیرینببین زیبا نباید این کارو میکردی اون پسره هم اعتماد ندارم وگرنه اینو نمی ...

خب منم نمیخوام با دختر دیگه بره خواستم باهاش شوخی کنم بی جنبه است

ا