2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

استرس دارم جفتم کنده بشه

خدا نکنه، ببین عزیزم من خودم هفته پیش ضربه تقریبا شدید خوردم و سه روز بعدش چند قطره خونریزی داشتم ، رفتم سونو پارگی جفت داشتم، اینطوری نیست که یهو کنده بشه، کم کم اتفاق میفته، لک و خونریزی قبلش اتفاق میفته تا بخواد به مرحله ای که خدا نکرده به جنین اسیب بزنه برسه کلی درد و خونریزی ایجاد میکنه

ولی واسه ارامش خودت برو بهداشت یا کلینیک هایی که ماما دارن، صدای ضربان قلبش رو کنترل کنن و راهنماییت کنن، اگه هم خیلی نگرانی بده دمتذ خودت یا یه دکاری برات سونوی حاملگی، بررسی پرزنتاسیون جفت و جنین رو بنویسه که خیالت راحت شه، شما برای سونوی انومالی و تعیین جنسیت رفتی؟

اگه نرفتی همشو یه کاسه کن برو

نگران نباش

خدا نکنه، ببین عزیزم من خودم هفته پیش ضربه تقریبا شدید خوردم و سه روز بعدش چند قطره خونریزی داشتم ، ...

سلام آبجی جان.اومدم بستری شدم تا چند ساعت تحت نظر باشم.فردا هم سونو دارم...واسم دعا‌کن توروخدا

سلام آبجی جان.اومدم بستری شدم تا چند ساعت تحت نظر باشم.فردا هم سونو دارم...واسم دعا‌کن توروخدا

عزیزم اصلا نگران نباش, انسالا هیچی نیست بدتری حالت مثل من پارگی جفته که لا استراحت هوب میشه ، تازه شما هنوز به خونریزی هم نیفتادی،چرا بستریت کردند؟ محض احتیاط یا تشخیص خاصی دادن؟

عزیزم اصلا نگران نباش, انسالا هیچی نیست بدتری حالت مثل من پارگی جفته که لا استراحت هوب میشه ، تازه ش ...

نه فقط محض احتیاط...

به نظرت مرخص بشم احتمال داره بعدش پاره بشه یا نه فردا برم سونو معلوم میشه؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز