2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استرس دارم جفتم کنده بشه

خدا نکنه، ببین عزیزم من خودم هفته پیش ضربه تقریبا شدید خوردم و سه روز بعدش چند قطره خونریزی داشتم ، رفتم سونو پارگی جفت داشتم، اینطوری نیست که یهو کنده بشه، کم کم اتفاق میفته، لک و خونریزی قبلش اتفاق میفته تا بخواد به مرحله ای که خدا نکرده به جنین اسیب بزنه برسه کلی درد و خونریزی ایجاد میکنه

ولی واسه ارامش خودت برو بهداشت یا کلینیک هایی که ماما دارن، صدای ضربان قلبش رو کنترل کنن و راهنماییت کنن، اگه هم خیلی نگرانی بده دمتذ خودت یا یه دکاری برات سونوی حاملگی، بررسی پرزنتاسیون جفت و جنین رو بنویسه که خیالت راحت شه، شما برای سونوی انومالی و تعیین جنسیت رفتی؟

اگه نرفتی همشو یه کاسه کن برو

نگران نباش

خدا نکنه، ببین عزیزم من خودم هفته پیش ضربه تقریبا شدید خوردم و سه روز بعدش چند قطره خونریزی داشتم ، ...

سلام آبجی جان.اومدم بستری شدم تا چند ساعت تحت نظر باشم.فردا هم سونو دارم...واسم دعا‌کن توروخدا

سلام آبجی جان.اومدم بستری شدم تا چند ساعت تحت نظر باشم.فردا هم سونو دارم...واسم دعا‌کن توروخدا

عزیزم اصلا نگران نباش, انسالا هیچی نیست بدتری حالت مثل من پارگی جفته که لا استراحت هوب میشه ، تازه شما هنوز به خونریزی هم نیفتادی،چرا بستریت کردند؟ محض احتیاط یا تشخیص خاصی دادن؟

عزیزم اصلا نگران نباش, انسالا هیچی نیست بدتری حالت مثل من پارگی جفته که لا استراحت هوب میشه ، تازه ش ...

نه فقط محض احتیاط...

به نظرت مرخص بشم احتمال داره بعدش پاره بشه یا نه فردا برم سونو معلوم میشه؟