2777
2789
عنوان

مارک بی بی چک

112 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها.من دیروز ۱۳ روز از امپول اچ سی جی یه دونه ۵۰۰۰ گذشته بود بی بی مارک روژان گذاشتم ۳.۴ دقیقه بعدش هاله صورتی انداخت پررنگ هم شد.امروز یه مارک دیگه به اسم wonclto زدم میشه گفت تقریبا هیچی نیس یه خط کمرنگ حس میکنم میبسنم.پریودیم نامنظمه چیکار کنم به کدومش اعتماد کنم؟اخرین روز پریودیم ۳ شهریور بوده.ماه قبل که بی بی زدم از روز ۸ تا ۱۶ روز بعد امپول همش منفی بود.اینسری اینجور هاله مثبت انداخته.البته هاله هاله هم نبود.کسی بوده ۱۳ مثبت بوده باشه دیگه باردار باشه؟خیلی استرس دارم و ناراحتم

دوست دارم کفنم پرچم ایران باشد..❤️🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم برای اینکه مطمئن بشی برو آزمایش بده حتما

دکترمگفت ۷ تا ۱۰ مهرماه برو واقعا شوهرمم نمیبرتم میگه زود میری و خستم واقعا دیگه از دارو خوردن

بعضی وقتا وقتی تخمدون فعال میشه بی بی شک مثبت میشه طبیعی هم هست باید بشه برو آزمایش بده

این امپول خود هورمون بارداریه .میگم یعنی مارک بیبی باید همون باشه که از اول زدم؟

اولی چجوری بود

اگر یه خط پرنگ حالا یه خورده هم خط کم رنگ کنارش بزنه مثبته تازه هم باردار شدی

اگر دوتاش در رنگ بود یعنی خیلی وقته تو سه ماهه هستی

ولی عکسی که نشون دادی منفیه

اولی چجوری بود اگر یه خط پرنگ حالا یه خورده هم خط کم رنگ کنارش بزنه مثبته تازه هم باردار شدی اگر دوت ...

صورتی کمرنگ ولی قشنگ واضحه دوربین گوشیم افتضاحه.الان که خشک شده قشنگ خطش واضحه از دور هم نه نزدیک

یه خط منفیه اینم که پر رنگ شده بخاطرع تبخیر ادرارت هست

نگاه یه خط منفی

یه خط باشه یه خط کم رنگ هم کنارش مثبته که یا فعالیت هورمونیه یا این که تازه باردار شدی

دو خط قطعی مثبته

ولی دومی احتمالش هست که بری آزمایش بدی منفی باشه

فعلا چیز گرم نخور قهوه نخور یه هفته ی دیگه دوباره بی بی چک بزن انشالا که مثبت در میاد

یه خط منفیه اینم که پر رنگ شده بخاطرع تبخیر ادرارت هست نگاه یه خط منفی یه خط باشه یه خط کم رنگ هم کن ...

نه عکس دیگه دارم اون خشک شده خطش پررنگ تره.تا ۳.۴ دقیقه فک نکنم تبخیر باشه.

ممنون عزیزم تشکر

یه خورده خط کم رنگ هم داره احتمال این که مثبت باشه هم هستاااااگر باردار باشی باید بین ماه دوم تا سوم ...

اره ایشالله پریود نشدم هفته دیگه میزنم پناه بر خدا