2777
2789
عنوان

روده تحریک پذیر

216 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها یع سوال داشتم من تازه فهمیدم که روده تحریک پذیر دارم و واقعا لاغرم هر دکتری رفتم چیزی عایدم نشده حالا اینا به کنار این لاغری و جذب نشدن غذا هم به خاطر این مشکله؟ ینی هرکاری کنم چاق نمیشم با این بیماری کنار اومدم ها ولی این لاغریم به شدت رو مخمه کسی هست ک مثل من بوده باشه و بهتر شده باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خواهرم عین شماس و دکتر بهش قرص اسنترا داد الان خوب شده نه اسهال نه پری شکم نه استرس غذاشم خوب میخ ...

عزیزم این قرص راحت گیرمیاد؟هرروزیدونه میخوره؟بعدغذایاقبلش؟طرزمصرفشومیشه بگی لطفا

متاهل ومتعهد

من خواهرم عین شماس و دکتر بهش قرص اسنترا داد الان خوب شده نه اسهال نه پری شکم نه استرس غذاشم خوب میخ ...

دکتر خواهرتون تهرانه؟اگه اره اسمش چیه

اقایون درخواست ندن عه🫩کبوتر با کبوتر باز با باز، با هیچکدام ندارم حال پرواز

ینی الان جذب بدنش خوب شده ؟ من اینجوریم ک ینی فکر کن پر کالری ترین غذا رو بخورم اونم هر روز تکون نمیخوره وزنم هیچی و فکر میکنم ک از این مشکلم باشه

عزیزم منم چندساله تااین سنم این مشکلودارم خیلی غذامیخورم ولی بدنم ظاهرا جذب نداره آزمایشم هرسال میدم ...

دقیقا منم اینجوریم ازمایش رفتم سونو رفتم هیچ مشکلی ندارم تا بعدش فهمیدم روده تحریک پذیر دارم و الان کلا بیخیال این بیماری شدم واقعا میخام یکم وزن بگیرم چون چند ماه دیگ هم عروسیمه گفتم از شما بپرسم که اگر مشکلی مثل من داشتین بدونم چطور خوب شدین

دقیقا منم اینجوریم ازمایش رفتم سونو رفتم هیچ مشکلی ندارم تا بعدش فهمیدم روده تحریک پذیر دارم و الان ...

عزیزم منم خوب نشدم منم دنبال راه درمانم بدنم سالمه ولی لاغرم متاسفانه

متاهل ومتعهد

عزیزم این قرص راحت گیرمیاد؟هرروزیدونه میخوره؟بعدغذایاقبلش؟طرزمصرفشومیشه بگی لطفا

گلم این قرص رو بدون نسخه پزشک نمیدن حتما باید برید پیش متخصص گوارش ایشون براتون بنویسن اولش روزانه یدونه استفاده میکرد بعد برا اینکه وابسته نشه نصف و بعد یک چهارمش رو اللن داره استفاده میکنه