2777
2789
عنوان

سر درد

45 بازدید | 4 پست

خدایاااا خانما چیکار کنممم یه هفتس هر روز سر درد دارم مثلا چشمم درد مبکنه بعد دو دقیقه باز میره بالای سرم باز بعد دو دقیقه مسره پشت سرم باز دوباره میره رو پیشونیم چشام هر چقد هم مسکن میخورم بی فایدس از چی میتونه باشه؟ الان مسافرتیم نمیتونم برم دکتر خیلی نگران شدم از چی میتونه باشه الان از خواب بیدار شدم باز کمی چشام درد مبکنه پیشونیم هم داره درد میگیره

خواب کافی استراحت کن کردن مشغله کاری فکری زیاد استرس

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سر درد میگرنیه

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

استراحت کن

اب کافی بخور

استرس نداشته باش

حجامت

جدیدا طبق یه مقاله متوجه شدم رنگ سبز سر دردو کم میکنه

برو یه اتاق ساکت یه لامپ سبز بزن دراز بکش بهتر میشی

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴