hamon_hese_khob مدیر عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 339 عنوان یخچال خالی | مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 68 پست میخوام ۵۰ دلاری که دارمو بفروشم باهاش موادغذایی بخرمیخچالمون خالیه و مامانم حقوقش کفاف نمیده تا اخر ماه دیروز | 07:21 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 14292 نمیدونم بگم خوشبختانه یا بدبختانه، نه همون خوشبختانه همیشه دلم میخواد بدونم آدمها، چه چیزی و از من یادشون میمونه.
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 11752 همون خوشبختانه ممکن بود اگه بچه داشتیم سرش به بچه گرم میشد خیانت نمیکرد گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 14292 ممکن بود اگه بچه داشتیم سرش به بچه گرم میشد خیانت نمیکرد یعنی از تنهایی اینکارو کرد؟؟ همیشه دلم میخواد بدونم آدمها، چه چیزی و از من یادشون میمونه.
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 11752 یعنی از تنهایی اینکارو کرد؟؟ نمیدونم، شاید، شاید هم نه، گیجم گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 14292 نمیدونم، شاید، شاید هم نه، گیجم فک نکنم ربطی داشته باشه چند سال زندگی کردین؟؟ همیشه دلم میخواد بدونم آدمها، چه چیزی و از من یادشون میمونه.
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 11752 فک نکنم ربطی داشته باشه چند سال زندگی کردین؟؟ دقیق نمیگم، ولی بیشتر از ۵ سال گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 14292 دقیق نمیگم، ولی بیشتر از ۵ سال زیاد هم بوده انسان ممکن الخطاست دیگه همیشه دلم میخواد بدونم آدمها، چه چیزی و از من یادشون میمونه.
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 11752 زیاد هم بوده انسان ممکن الخطاست دیگه آره ولی نه برای کسی که ادعای شوهر دوستیش سقف آسمونو پاره کرده بود گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 14292 آره ولی نه برای کسی که ادعای شوهر دوستیش سقف آسمونو پاره کرده بود کلی گفتمچندسالتونه؟؟ همیشه دلم میخواد بدونم آدمها، چه چیزی و از من یادشون میمونه.
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 11752 کلی گفتمچندسالتونه؟؟ ولش کناینجا انقد سرنوشتمو گفتم، حس میکنم کم کم شناسایی میشم 😂 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 14292 ولش کناینجا انقد سرنوشتمو گفتم، حس میکنم کم کم شناسایی میشم 😂 پس بیخیال راضی به شناساییتون نیستم😂 همیشه دلم میخواد بدونم آدمها، چه چیزی و از من یادشون میمونه.
الینا_مهراد_مهدخت عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 660 آخ گفتیبخاطر پرداخت مهریه ی همسرم، بیشتر از یکسال، فقط نون چایی شیرین خوردم، باور کن ۹۰ درصد اوقات پ ... چه سخت دمت گرم به تعداد راه های رسیدن به خدا کاربری داشتم و تعلیق شده🫤
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 11752 پس بیخیال راضی به شناساییتون نیستم😂 آره، اتفاقا وقتی گاهی اجبارا اشاره های صریحی میکنم خوف میکنم😂 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 14292 آره، اتفاقا وقتی گاهی اجبارا اشاره های صریحی میکنم خوف میکنم😂 حق دارین منم فوبیا شناسایی دارم😂 همیشه دلم میخواد بدونم آدمها، چه چیزی و از من یادشون میمونه.
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 11752 چه سخت دمت گرم 🙏🏼حالاکه بازار روضه خونی داغه بذار اینم بگم که همون زمان ورشکستگی سنگین مالی هم برام اتفاق افتاده بود 😂 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون