2777
2789
آخه تا آخر ماه چیزی نمونده من از لحاظ پس انداز خودمو صفر کردم و الان میبینم که کار اشتباهی بود

ما معمولا تو لحظه، سعی میکنیم درست ترین تصمیم رو بگیریم، و تقریبا هم همینکارو میکنیم، ولی بعدا که احتمالا شرلیطمون عوض میشه یا نتیجه ی درستی حاصل نمیشه، احساس میکنیم تصمیم بهتری هم میشد گرفت، پس بدون که اون موقع تصمیمت درست بوده

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما معمولا تو لحظه، سعی میکنیم درست ترین تصمیم رو بگیریم، و تقریبا هم همینکارو میکنیم، ولی بعدا که اح ...

آره یه موقع هایی آدم تحت فشاره خیلی کارا میکنع ولی بعد پشیمون میشه

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

دیروز درست کردم ولی نخود نریختم

پیاز و سیر زیاد بریز تو غذاش

زرچوبه هم برای ضدعفونی خوبه

ماست هم همینطور

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

بفروش مقدار کمیشو

هیچی به اندازه شکم خودت ارزش نداره

در حد خودت که نمیتونی ظلم کنی

که چند ماه دیگه دلار گرون میشه

معلوم نیست تا چند ماه دیگه آدم زنده اس یا نه

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
بچه هم دارین؟؟؟

نمیدونم بگم خوشبختانه یا بدبختانه، نه