2777
2789
عنوان

خیانت دوباره

190 بازدید | 17 پست

درست نزدیک به 4 سال میشه همسر من با وجود اینکه به من میگه عاشقتم زن و بچم دوست دارم همچنان با خانم دیگ ای که مطلقه است در ارتباط چندین بار خودمو زدم داد و بیداد فایده ندارع که نداره خودش هم میگ من اینو برای زندگی نمیخوام پس برای چی میخوای برای چی این زن وقتی میدونه حتی بهش هم گفتم زن و بچه داره بازم داره ادامه میده من دیگ توام ادامه دادن ندارم اینجا اومدم درد و دل کنم خواهشاً زخم زبون نزنید ( فقط میخواهم از شما بپرسم خدا پس کجاست چرا جواب این این جور آدم ها و رابطه هارو نمیده؟))))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ربطی به خدا نداره ... جواب چی رو بده ... اون زن صیغه همسرته ... از در عقل نگاه کن همه چیز رو به خدا ...

میگ صیغه نیستیم دروغ یا راستشو دیگ نمیدونم ولی هر چی باشه این صیغه یا محرمیت حلال نیست

به نظرم اگه پشت وپناه داری خودتو نجات بده .هیچی مثل آرامش خودت نیست تا به کی میخوای عذاب بکشی.مردی که دنبال این کارها باشه این زن بره میره سراغ یکی دیگه ...خودتو نجات بده هر مردی لایق همسر بودن نیست .مردای اینجوری هیز وناپاکن ...برای خودت وبدنت ارزش قائل شو

دقیقا نمیدونم چه مرگشونه از اینور واسه ما جون میدن از اونور با کس دیگه هستنبخدا اگه منو ول کنه و بره ...

بازی روانی با روح و زندگی ما براشون آسون و از همه مهم تر اون زن که دوتا دختر هم داره دست بر نمی داره چون اون مریض هر چند شوهر من هم کثیف باشه این نباید دهنی یکی دیگ رو بخوره

به نظرم اگه پشت وپناه داری خودتو نجات بده .هیچی مثل آرامش خودت نیست تا به کی میخوای عذاب بکشی.مردی ک ...

پسرم نزدیک به ۴ سالش از این میترسم که زندگی پسرم خراب بشه و همچنین خونه ای هم از خودم ندارم

بازی روانی با روح و زندگی ما براشون آسون و از همه مهم تر اون زن که دوتا دختر هم داره دست بر نمی داره ...

اگه پشیمون نیس یه فکر اساسی بکن گلم

نمیشه با این وضعیت ادامه بدی

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

یعنی پرو پرو گردن گرفته و میگه باهاش در ارتباطم

تورو هم دوست داره؟؟

خوبه حداقل نمیزنه زیرش

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
پسرم نزدیک به ۴ سالش از این میترسم که زندگی پسرم خراب بشه و همچنین خونه ای هم از خودم ندارم

روی زندگی پسرت با کارهای همسرت در آینده حتما تاثیر بدی میزاره هم از لحاظ روحی وهم روانی ..پس اگه می تونی با گرفتن مهریه خودت رو نجات بده.