2777
2789
عنوان

چقد خرین

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 22 پست
فشاری نشو جانم

همون تیر ماهی پس نچسبی

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ،نزار گلوله کنه جدامون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برررقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشمام قرمز شده از بس نکپیدم🗿

منمم

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ،نزار گلوله کنه جدامون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برررقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

بعضیا دیدی میگن ما همین ساعت ده شب چشمو رو هم میذاریم میخوابیمموندم رازشون چیه لامصبا

واقعن ، من از صبحه عینه خر کار کردم الان دارم از خستگی میمیرم نمیتونم بخابم ولی

منم همینم عین چی سگدو زدم ولی دریغ از یه خواب راحتلعنت به این دغدغه ذهنی همش ادم درگیر فردا پسفرداسخ ...

سپاس ،شما هم خسته نباشی گل❤️

واقعن ، من از صبحه عینه خر کار کردم الان دارم از خستگی میمیرم نمیتونم بخابم ولی

منم همینم عین چی سگدو زدم ولی دریغ از یه خواب راحت

لعنت به این دغدغه ذهنی همش ادم درگیر فردا پسفرداس

خسته نباشی گل