2777
2789
عنوان

ای وی اف

37 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من اینجا مینویسم که یادم نره چقدر درد کشیدم

اول شهریور رفتم برا ای وی اف دکتر خودم نبود ولی با یه دکتر دیگه با کلی سختی مراحل شروع کردم کلی امپول دار دارو داد تا دوهفته زمان برد بعدش گفت ۲۳ شهریور ناشنا بیا برا پانچر صبح با شوهرم رفتیم مادرمم اومد

ساعت ۹ صبح اونجا بودیم دیگه کارای اداریشو تموم کردیم همسرم رفت آزمایش داد منم رفتم پذیرش شدم تا ساعت ۱۱ اومدن بردنم اتاق عمل خیلی استرس داشتم ولی ۱۱ نیم رفتم پیش دکتر بیهوشم کردن دیگه متوجه نشدم وقتی آمدم بهوش خیلی درد داشتم به پرستار گفتم برام امپول زد

دیگه رفتم بخش بعد۲ ساعت مرخص شدم

ولی ۳ روز دستشویی نرفتم یبوست شدید گرفتم شکمم ورم کرد و درد شدید داشتم کلی خوراکی و دارو خوردم تا تونستم دفع کنم خیلی اذیت شدم و باز همون قضیه امروز هم خیلی گریه کردم از درد خداکنه زودتر خوبشم

هیچ وقت فکر نمیکردم اینقدر عذاب بکشم برا بچه

تازه پولیپ هم دارم باید این ماه عملش کنم بعد برم برا انتقال

الان افسردگی شدید گرفتم دعا کنید حالم خوبشه

ممنون که خوندید

ان شاءالله نتیجه این همه سختیا رو میبنی

آخرش شیرینه

ولی اخع چرا درد؟

طبیعیه؟

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

نمیدونستم اینقدر درد داره🥺منم میخواستم آی وی اف کنم خیلی ترسیدم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کدوم مرکز انجام دادی

هزینه رو میگی تا اینجا چقدر شد

آخه منم میخوام ای وی اف کنم

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
کدوم مرکز انجام دادیهزینه رو میگی تا اینجا چقدر شدآخه منم میخوام ای وی اف کنم

دقیق حساب نکردم چون اصلا حوصله نداشتم شاید نزدیک ۸۰ شده

هنوز هزینه فریز جنین ندادم قرار فردا زنگ بزنم واریز کنم

مرکز ابن سینا

نه بچه ندارم مشکل هم ندارم برای تعیین جنسیت میخوام

خوب طبیعی اقدام کن انشالله همونی بشه که میخوایی

میدونی چقدر باید امپول بزنی چقدر عوارض داره

طی ۹ ماه بارداری باید همش امپول بزنی استراحت کنی

خداوکیلی چه فرقی بین پسر و دختر

البته شاید شما برات فرق کنه من این ماه اینقدر اذیت شدم پشیمون شدم از ازدواجم چه برسه بچه🤣

نه میتونی بری دکتر بهت برنامه غذایی میده انجام میدی بچه همونی میشه که میخوای مثلا برا پسر باید گرمی ...

تغذیه ۴۰ درصد تاثیر داره

Iui شصت درصد

Ivf صددرصد

من میخوام بچم دختر شه

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘