سلام دخترم ۴سالشه ،از اول زود رنج بود ،الان یه خواهر یک ونیم ساله داره ،خیلی پرخاشگر شده ، با هرچیزی زود گریه ش میگیره مدام نغ و گریه میکنه، به خاطر بچه دوم هست شاید ۷۰درصد ،میگ مامانتو بغلم کن موندم چیکار کنم مهدکودک رفتن خیلی دوست داره من الان بین مهد کودک و زبان انگلیسی موندم راه حلی دارید
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
به نظرم زبان تو این سن خیلی زوده و چون یادگیریه مستقیمه یکم بهش فشارم میاد بیشتر خستش میکنه و باعث پرخاش میشه همون مهد بهتره بازی میکنه انرژیش تخلیه میشه جایی باشه بهش خوش بگذره ارامش داشته باشه پرخاشش کمتر میشه
منم حس میکنم چون بچه اولی بوده لوس بوده بهش زیاد بها دادیم الان اینطوری میکنم واقعا گاهی خودم احساس گناه میکنم چون خیلی کوچیک بود ک باردار شدم و همیشه خودمو سرزنش میکنم
من وسیله ندارم و مهد کودکی ک محیط ش و مربی ش اخلاق ش خوب باشه البته با قیمت کم و مناسب ازخونمون دوره اما بخاطر دخترمم باید ببرم تا اون آرامشی ک نیازه و برقراری ارتباط و مستقل بودن و یاد بگیره
دخترم از دعوا وبحث هم میترسه چون شاهد بحث ودعواهای پدرشون بوده و همیشه فک میکنه همه باید مهربونم باشن از بقال سر کوچه تا همه ادما نمیدونم چطوری بهش بفهمونم ک نمیشه همه باتو خوب باشن