2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دستمال

الان مدرنش کردن شده گواهی 😑

لطفا قبل ریپلای امضام رو بخون اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره اگه یه ویژگی رو به یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی اگه فمینیست رو مسخره میکنی نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم ...

حالا میان میگند اینکه دستمال خونی شب عروسی میخواند ببینند.

خیلی خیلی مراقب بچه هاتون باشید، توکوچه تنها نرند، تو کوچه بازی نکنند. دزدی بچه زیاد شده و تو اخبار نمیگند که مردم نترسند. مراقب باشید و مدام آیه الکرسی بخونید و بهشون بدمید.وظیفه من اطلاع رسانی بود.منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما.

پذیرایی و شام و ناهار دادن خانواده متوفی.

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

اینجا میگن هنوز دستمال خونی و گواهی بکارت رسمه که عملا توهین و کالا دونستن زنه

مراسم های طولانی عزا از خود دفن گرفته تا سوم و پنجم و هفتم و پانزدهم و چهلم(سپت ما همه اینها هست) و واقعا زشته که ا صاحب عزا انتظار داشت تو اون شوک از دست دادن عزیز دنبال خرید و هماهنگی مراسم باشن تازه هزینه سنگینش به کنار

باشه عزیزم. رو وقتی بهت میگم که از حماقتت خسته شدم

نامزدم گف از من دستمال خونی بخوان خون خودشونو میریزم بدترین رسم همین گواهی یا دستمال خونیه

ما اصن تو فامیل و اینا نه رسم گواهی داریم نه دستمال خونی نه حتی اینکه ببرن طرف و چک کنن ببینن پرده داره یا نه