2777
2789
عنوان

خواببب

82 بازدید | 5 پست

من نمیدونم شما هم اینطوری هستید یا فقط منم 😂
ولی من برای خوابیدن واقعاً احترام قائلم 😭😂

یعنی از چند ساعت قبل خواب، ذهنم میره تو مودِ «بالاخره قراره برم تو تخت» 😂
حموم، مسواک، لباس خواب، جمعوجور کردن تخت، نور کم... بعد میخزم زیر پتو و همون لحظه یه آرامش عجیبی میاد سراغم 🥹

حتی بعضی وقتا اگر فردا کاری نداشته باشم، از اینکه میدونم میتونم صبح دیر بیدار شم ذوق میکنم 😂
انگار خواب یه جایزهست که آخر هر روز به خودم میدم.

من واقعاً معتقدم خواب خوب کیفیت کل روز بعدمو عوض میکنه؛ برای همین حاضرم خیلی چیزا رو قربانی کنم ولی خوابمو نه 😂

شما هم قبل خواب همچین حس و حالی دارید یا فقط من انقدر با خوابم رفیقم؟ 😂🌙

لایک نکنید لطفا/به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیشه/تا ابد پایبند همسرم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره منم همینطور

هیچوقت بخاطر امتحانا شب بیدار نمیموندم با اینکه رفیقام تا صبح میخوندن و تنها کسی که خوابیده بود منم بودم😁😂

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه💚پیش خودت شاید فک کنی دیوونم،ولی یه روز خوب میاد اینو میدونم❤️وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبیا💙

ما ترکا یه چیزی داریم بهش میگیم یورقان خیلی از پتو بهتره و حس خوبی داره با اون خوابیدن حس محشری دارههه مخصوصا تو هوای سرد

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه💚پیش خودت شاید فک کنی دیوونم،ولی یه روز خوب میاد اینو میدونم❤️وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبیا💙