2777
2789
عنوان

دانشگاه سراب

22 بازدید | 8 پست

به نظرتون منی که ترک نیستم میتونم اونجا درس بخونم ؟

کسی اهل اونجا هست چطور شهریه ؟

هیچوقت نمیفهمی که تو نتونستی یا واقعا نمیشد💔... خیلی قلبمو شکستی، امیدوارم وقتی دست میکنی تو جیب لباس زمستونیت، رسیدهای سال ۱۳۹۹ بیان بیرون. تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم

من برای خرید سگ سرابی اونجا میرم دوستای زیادی دارم سرده زمستوناش استخون سوزه مردمش هم مهربونن البته ...

هنوز رتبه ها نیومده ولی احتمالا دانشگاه اونجا شانس قبولی دارم پس تو گزینه هام بمونه

هیچوقت نمیفهمی که تو نتونستی یا واقعا نمیشد💔... خیلی قلبمو شکستی، امیدوارم وقتی دست میکنی تو جیب لباس زمستونیت، رسیدهای سال ۱۳۹۹ بیان بیرون. تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانواده مادرم واسه یکی از روستا های اونجان

اکثرا فارسی بلدن

ولی اونا که سنشون بالاس یکم لنگ میزنه فارسیشون

شهر ارزونیه ولی خوبیش اینه

امکانات خوبی هم داره به عنوان شهر کوچیک

لطفا قبل ریپلای امضام رو بخون اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره اگه یه ویژگی رو به یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی اگه فمینیست رو مسخره میکنی نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم ...

خانواده مادرم واسه یکی از روستا های اونجاناکثرا فارسی بلدنولی اونا که سنشون بالاس یکم لنگ میزنه فارس ...

ممنون عزیزم

امیدوارم قبول بشم

شهر خوبیه بد نیست ولی اگه خودت کلانشهر زندگی میکنی ممکنه یه ذره اولش اذیت بشی

کرجم حاضرم هرجایی برم

ممنون عزیزم امیدوارم قبول بشم

انشاالله هر چی به صلاحته پیش بیاد

لطفا قبل ریپلای امضام رو بخون اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره اگه یه ویژگی رو به یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی اگه فمینیست رو مسخره میکنی نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم ...