سلام. من 33 سالمه تقریبا از 17سالگی با روزاسه درگیربودم. متاسفانه اون زمان که من دنبال درمان بیماریم بودم دکترای ایرانی اسم روزاسه هم نمیتونستن تلفظ کنن. بعد تست کردن خیلی روش ها به نتایج زیر رسیدم. پول الکی هم نمیخواد بابت کرم های گرون و روش های پر هزینه بدین. فقط اگر نتیجه گرفتین منو دعا کنید. اینا رم مینویسم چون میدونم کسایی که با این بیماری دست و پنجه نرم میکنن چی کشیدن.
1- خوردن یک آنتی بیوتیک به صورت مستمر . بعد از 40-50 روز از مصرف روزانه آنتی بیوتیک تاثیرشو روی کاهش قرمزی و التهاب صورت و احیانا جوش اگر میزنین خواهید دید.
2- اینو که میخوام بگم خیلی موثر و ارزون هست و هیچ جایی در فروم های ایرانی و خارجی گفته نشده.
مالیدن روغن سایه دانه هر شب به صورتتون و بزارید بمونه تا صبح. لزومی نداره بشورید. این ماده معجزه میکنه. کافیه 10 روز استفاده کنید تا خودتون تاثیرشو ببیند. فقط به صورت مستمر استفاده کنید روزی یک بار و یک بار شب ها.
روغن سایه دانه یک ضد التهاب قوی و ضد انگل هست . من آزمایش ندادم ولی فکر کنم دمودکس را از بین میبرد.
برای شستشو صورتتون فقط از صابون گوگرد استفاده کنید. گوگرد هم ضدالتهاب و ضد انگله. از هیچ ماده شستشو و کرم دیگه ای استفاده نکنید.
اگر نتیجه گرفتین دعام کنید.
به آرزوی سلامتی همه بیماران روزاسه.
در پناه حق