2777
2789
عنوان

درمان شقاق

77 بازدید | 13 پست

دوستانی ک موقع دفع سوزش دارید وبعدشم تا چندساعت همین طورید چیکار کردید بهتر شدید؟ من موقع دفع حس جاقو وتیزی دارن بعدشم تا ساعتها میسوزم.. رکتول شیاف پماد تی ان جی. پماد لیدوکایین دیگه خسته شدم. کسی تجربه داره ممنون میشم راهنمایی کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پماد موضعی مخصوص

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

من شقاق داشتم رفتم دکتر یه پماد داد یه هفته ای خوب شدم فقط هموروئیدم داره اذیتم میکنه

دکتر گفت فیبر غذاهایی که میخوری بالا باشه که مدفوع راحت دفع بشه فشار نیاره به مقعد پیاده روی هم بکن که حرکات روده رو تسریع کنه

سلام عزیزم من تاپیکتون راجب انجمن خشونویسانو دیدم

من دنبال استادیم که حرفه ای و خوش برخورد باشه شما که تحربشو ذاشتید یمتونید راهنماییم کنید که کدوم استاد بهتره؟

لطفا اگه دوست نداریدکامنتم زیر این پست راجب موضوع دیگه ای باشه بگید تا ادیت کنم

سلام عزیزم من تاپیکتون راجب انجمن خشونویسانو دیدممن دنبال استادیم که حرفه ای و خوش برخورد باشه شما ک ...

سلام ودرود.. من توی انجمن فقط استاد شریفی وگلشنی رو میشناسم.. شریفی خیلی سطح بالا کار میکنه و کمی سخته یادگیری باهاشون... ولی گلشنی برای اموزش اولیه بهتر هستند. بازم حضوری برید انجمن نشاط و انزدیک ببینید هرکدوم رو دوست داشتید

سلام ودرود.. من توی انجمن فقط استاد شریفی وگلشنی رو میشناسم.. شریفی خیلی سطح بالا کار میکنه و کمی سخ ...

ممنونم عزیز دلم خیلی لطف کردید جواب دادید

این دوره از مهرماهه تا اردیبهشت سال اینذه شما اطلاع دارید که عموما تا چه سطحی میشه تپی این مدت پیش رفت؟

ممنونم عزیز دلم خیلی لطف کردید جواب دادیداین دوره از مهرماهه تا اردیبهشت سال اینذه شما اطلاع دارید ک ...

خاهش میکنم گلم. من قبلا شریفی بودم بااینکه عالی بود ولی پیشرفتی نکردم موتدم الان پیشکدوم برمـ....درکل بستگی ب تمرینتون داره میتوتید شاید با تمیرین زیاد دو دوره رو امتخان بدید.. مقدماتی متوسط خوش عالی ممتاز اینا مراحلشههه البته.. هرچی برین بالاتر سختره قبولی...