2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با کیه

127 بازدید | 10 پست

مامان و بابام دارن طلاق میگیرن خیلی همه مارو این چند سال اذیت کردن داداشم اخلاقش کپی بابام شده بخاطر هر چیزی کتکمون میزنه فحش های زشت زشت و تهمت بهمون میزنه بعد بابام خیلی همه مارو کتک زد حالا بیاید بگم راه حل خواهرم چیه کلاس نهم بود میگفت برای یک سال از اینجا برم تروماهام برطرف بشه چون همیشه افکار خودکشی داره به شدت نسبت به همه بی احساسه دارم میگم اگر کسی پیشش از درد گریه کنه میگه این دنبال توجه هست و ازش متنفر میشه در کل میگه کسی حق درد و دل با من نداره چون ازش متنفر میشم بعد الان کلاس 12 هست کلاس نهم خواست بره کرمان میگفتیم خطرناکه مریض بشی چیزیت بشه کی کمکت کنه الان چون چند ساله میخواد بره کرمان اجازه ندادیم هر شب گریه میکنه میگه نذاشتید از این خونه فرار کنم منم میگم خب میرفتی اونجا فقط یک سال بود دوباره برمیگشتی همینجا میگه به تو چه دیگه خسته شدیم هر چقدر میگیم گذشته رو ول کن میگه نه به شما ربطی نداره بابام برای جبران براش تبلت 50 تومنی خرید 80 تومن فرستادش مکه قراره دندوناش ارتودنسی کنه کلا میخوایم بهتر بشه ولی باز همونه که همونه میگه چرا نذاشتید برم کرمان ازتون انتقام میگیرم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حال روحیش خوب نیست خیلی زمان میبرهاگه می تونید خودتون باهاش برید و یه مدت اونجا بمونید

میگه کسی حق نداره باهام بیاد میخوام خودم تنها باشم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

ببخشید عذرمیخوایم بابات ریده تو روحیش حالا با 50 تومن میخواین جبران بش من جاش بودم فرار میکردم

دقیقا چی بگم والا

راضیش کنید یک مدت باهاش برید که جا بیفته ، بعدش که جا افتاد تنهاش می ذارید ، اون عضوی از خانواده که ...

خانواده هاوقتی به خودشون میان که روح وجسم طرف به فنارفته ....

اسم پسرم علی توروخدابرای عاقل شدنش دعاکنین الهی داغ نبینین