2777
2789
عنوان

کار شماست 💫🔥

150 بازدید | 27 پست

سلام

ممنونم اومدید تو تاپیکم🙏😍

منتظر یه پیامم یه تکست یه جمله...

لطفا اگه چیزی به ذهنتون رسید هر چیم که باشه برام تو تاپیک بزارید خواهش میکنم✅💖

اولین چیزی که حس کردید رو بگید، بی ربط ترین چیز ، مرتبط ترین چیزه...پس اگر چیزی بود لطفا بهم بگید:)))

میخواد یه کلمه با یا یه طومار💫

@niniyar میشه لطفا منتشرش کنی؟ نیاز دارم

با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.

هیچ فقط اسم کاربریتو دوست دارم

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ فقط اسم کاربریتو دوست دارم

چون بهش ربط داره!

ممنونم

عاشق امضاتم💖 منم مثل شمام با افتخار^^

با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.

چون بهش ربط داره!ممنونمعاشق امضاتم💖 منم مثل شمام با افتخار^^

عالیه

باعث افتخاره گلم

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

عالیهباعث افتخاره گلم

خیلی ممنونم وقت گذاشتی💫

در این مسیر به دستاورد های زیادی میرسی^^ امیدوارم اون روز ببینمت عزیزم، رویاتو دنبال کن💖

گلم یه سوالمنظورت از چند زبانه با پرچم اون ۳ کشور چیه؟؟یعنی اون کشورا زباله هستند؟

اره منظورم اینه زبانشونو بلدم

بیوگرافیت😲😲چه معنای عمیقی داشتچند دور خوندم تا بفهمم

مبدا فکر کنی بیوگرافیم خیلی خفنه، به صاحب اثر دقت کن😅💫

شوخی کردم icon

اوه امضای خودتو....!

اره منظورم اینه زبانشونو بلدم

وایی یعنی خاکککک

من خوندم چند زباله😂😂فکر کردم میگی اون ۳ کشور مثل زباله هستند

الان که اینو گفتی دقت کردم دیدم نوشتی چند زبانه

یعنی زبون اون کشورارو بلدی

کاش یه رفتگر بود که آدمای آشغال رو جمع میکرد..🗿🧹