2777
2789
عنوان

پوستم سبزس

122 بازدید | 16 پست

چیکارش کنم در اثر آفتاب سوختگی قدیمی اینجوری شده

وگرنه مامانمم گندمی رو به روشنه بابامم سفیده

ولی من دست و صورتم سبزههه پاهام سفید

چیکار کنم

صورتم خیلی زشت به نظر میاد یکی ببینه میگه دستان چقدر سیاهه در حالی که تو حموم دو بار کیسه و لیف و... میکشم

کاش سفید بودمم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اصلا متوجه نمیشم

گلم رنگ پوسته و ژنتیکه

اصلا رنگ پوست هر شخص برای خودشه و به خودش میاد

سفید اگر سبزه بشه زشت میشه

سبزه اگر سفید بشه زشت میشه

کلا نمیان

هر کسی با همون چیزی که از ابتدا بوده قشنگه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

آب سیب زمینی معجزه س

من خودم از این ماسک استفاده می کنم:یه خیار رنده شده یه سیب زمینی رنده شده کمی گلاب بریز تو قالب یخ شبا قبل از خواب بزن به پوستت بزار یکم بمونه بره تو بافت پوستت بعد بشورش بعدم اگه دیدی پوست خشک شد یکم آب رسان بزن

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته

نه بابا اثر آفتاب سوختگی از بین میره

البته آفتاب پوست رو چروک میکنه واسه همیشه ولی اگر پوستت به خاطر آفتاب سبزه میشد اثرش با دو هفته جلو آفتاب نرفتن از بین می رفت شما معلومه به طور ارثی سبزه ای. به نظرم بی خیال شو . هر کسی به هر حال یه رنگی هست پوستش.

کاش منم وپسرم سیاه بودیم بخدا پوست سفید همش دردسره همش دچار حساسیت میشم پسرم خدا نکنه بدنش زخم بشه قرمز میشه بدجور نمیشه نگاه کرددیر خوب میشه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم