2777
2789
عنوان

پت دارین بیاین

19 بازدید | 12 پست

بچه ها شمام بهشون خیلی وابسته اید ؟من خیلی بهش وابسته ام خیلی دوسش دارم انگار زاییدمش😅من گربه دارم ولی عاشق پرنده هاهم هستم ولی دیگه نمیشه داشته باشم پیشی ممکنه جوجو هارو بخوره 😂

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پت به چی میگن؟؟حیوون خونگی میشه پت؟؟

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
سگ نگهداریش یکم سخت تره دوستم داشت واگذار کرد

سختیش اینه نباید تنها باشه................من بخاطر تنهایی واگذارش کردم.......................ولی این سگ همسایمون نگم برات چه جیگریه ...............فکر کنم اون دنیا منو از لپ آویزون کنن انقدر که لپای اینو میکشم و ماچش میکنم

خودت باش...مگه خودت چشه؟

واییییی دیدی بغل چجوری خودشون شل میکننمن اونجا یدور میمیرم براش😅 بچم انقدرم آرومه اصلا خرابکار نیست ...

وای منم عاشق گربم هم شرایط نگه داریش نداریم هم مامانم نمیذاره ولی یک جا هست توی شهرمون هفته ای یکی دوبار میرم اونجا پیشی داره😭🥲

سختیش اینه نباید تنها باشه................من بخاطر تنهایی واگذارش کردم.......................ولی این ...

اره میدونم من سگ گربه خیلی دوس دارم

رفته بودیم مسافرت بعد شب تو پارکشون همه سگاشون آورده بودن کلی پشمک متحرک 😅همشون یدور بغل کردم انقدر گوله نمک بودن

وای منم عاشق گربم هم شرایط نگه داریش نداریم هم مامانم نمیذاره ولی یک جا هست توی شهرمون هفته ای یکی د ...

پیشی واقعا قنده البته بستگی داره به اخلاقش😅 خیلی هاشونم بغلی نیستن نازم زیاد نمیزارن😂