2777
2789

سوین خوبه تهران

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

سوین خوبه تهران

یکی از دوستام مارال کاشت کرد خیلی طبیعی و قشنگ شد

مثل هیچ ابروکاشتی که تا الان دیدم نبود

واقعا خیلی طبیعی بود😩

منم وسوسه شدم فوری وقت گرفتم الان استرس دارم و پشیمون از این همه عجله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از دوستام مارال کاشت کرد خیلی طبیعی و قشنگ شد مثل هیچ ابروکاشتی که تا الان دیدم نبود واقعا خیلی ...

میکرو کاشت هستی یا جراحی

چقدر دادی؟

من ۱۰ ماه کاشت کردم

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

جراحی ۳۵با هزینه لباس و آزمایش۴۰میشهشما مارال کاشت انجام دادی؟راضی هستی

جراحی بهتر

ن من یجای دیگ رفتم ولی راضیم

حواست باشه ابروهات قرینه باشه تا ۵ ماه میریزه بعد رشد میکنه با حوصله مواظبت کن ،حرف کلنیک گوش بده ن ادمادی عادی

یسری سایت دیدم طرف ب کسی ک کاشت کرده میگ سریتا نزن و و..در حالی ک ما کاشت کردیم با کسی ک کاشت متفاوت هستیم

مزو حداقل ۴ جلسه برو عالیه