2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

معلومه خودت دوست نداری بری من دخترم با اینکه مشکل جدی داره (تاپیکامو بخونی متوجه میشی) و شبانه روز ا ...

خیلی ب خونم وابسته م

ن که خونه آنچنانی باشه

ولی ۱۵سال اینجام

سخته برگردم خونه بابام🥹🥹🥹

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

دورهمی باغ سینما و هرجا بشه اونم با شوهرشه دگ

خب چرا شما همکاری میکنی چرا رسواش نمیکنی این چه سبک زندگیه ،باهاشون بیرون نرو ،ناراحتیت رو ابراز کن به شوهرت تا فکر نکنه از این شرایط راضی هستی

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
خب چرا شما همکاری میکنی چرا رسواش نمیکنی این چه سبک زندگیه ،باهاشون بیرون نرو ،ناراحتیت رو ابراز کن ...

همه کارا رو کردم جز اینکه روانی خطابم میکنه و شکاک چیزی نصیبم نشده و زندانی کردنم و اینکه بچما ازم نگیره دارم مدارا میکنم

همه کارا رو کردم جز اینکه روانی خطابم میکنه و شکاک چیزی نصیبم نشده و زندانی کردنم و اینکه بچما ازم ن ...

آره بلدن حاشا میکنن

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

وای نه اصلا خوشگل نیستاییی حالم بهم خورد از اون دماغش

ببخشید مگه اون خانم چی کار کرده که اینجور در موردش حرف میزنی اون خانم اینقدر شرف داشته که وقتی فهمیده طرف متاهل هست محلش نزاره دمش گرم خدا سیرت رو قشنگ کنه