2777
2789
عنوان

رشته هوشبری

49 بازدید | 4 پست

دانشگاه آزاد هم پذیرش داره ؟

بعد رتبه ام باید حدودی چند بشه قبول بشم

خیلی قلبمو شکستی، امیدوارم وقتی دست میکنی تو جیب لباس زمستونیت، رسیدهای سال ۱۳۹۹ بیان بیرون. تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم

اره آزاد هم داره تو آزاد رتبه معمولی همقبولی سراسری مخصوصا تیپ یک رتبه خوبی میخواد اما

مرسی

بین هوشبری آزاد و علوم آزمایشگاهی آزاد و اتاق عمل آزاد کدوم ؟

خیلی قلبمو شکستی، امیدوارم وقتی دست میکنی تو جیب لباس زمستونیت، رسیدهای سال ۱۳۹۹ بیان بیرون. تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی بین هوشبری آزاد و علوم آزمایشگاهی آزاد و اتاق عمل آزاد کدوم ؟

ببین در حد کارشناسی بمونی در یه سطحن ولی اگه دوست داری برا ارشد ودکترا ادامه بدی علوم آزمایشگاهی بهتره چون رشته های ارشد و phd اش متنوعه اما هوشبری و اتاق عمل قبولی ارشد خیلی محدود وسخته

🎀

ببین در حد کارشناسی بمونی در یه سطحن ولی اگه دوست داری برا ارشد ودکترا ادامه بدی علوم آزمایشگاهی بهت ...

خیلی ممنونم ازت خودم علاقه ام علوم آزمایشگاهیه