2777
2789
عنوان

من چه کار کنم

26 بازدید | 5 پست

من تو شرایط خوبی نیستم و تو تاپیک قبلی یه کم از مشکلمو گفتم .من چند روزه حالم خوب تیست قلبم تیر میکشه و سرگیجه حتی وقتی که دراز کشیدم دارم ، دلم سکوت میخواد و اگر کسی زنگ بزنه جواب نمیدم اگر هم جواب بدم صدام بغضی میشه .نمی دونم چم شده .

فقط میدونم الان دلم مرگ میخواد

خستم کردن. از همه چی خستم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فقط به خانواده ات اگه واقعاااا نیاز دارن و ندادن کمک کن بقیه نه( چون اسنجور که میگی انگار سواستفاده هست) بگو شرمنده ندارم الان بدم و تمام. کمک کردن خوبه ولی نه به کسی که بخواد سواستفاده کنه

✨ اگه درخواست دوستی میدید لطفا قبلش تو یه تاپیک بگید باهام چه کاری دارین که قبول کنم وگرنه قبول نمیکنم. عجیب فقط استارترهایی که تو تاپیک های خودشون شرکت نمیکنن 😶😶🌫️

فقط به خانواده ات اگه واقعاااا نیاز دارن و ندادن کمک کن بقیه نه( چون اسنجور که میگی انگار سواستفاده ...

مشکل اینه که من از این رفتارا اعتماد به نفس وسلامتی ام رو دارم از دست میدم

مشکل اینه که من از این رفتارا اعتماد به نفس وسلامتی ام رو دارم از دست میدم

خب نه بگو دیگه . ادم سواستفاده گر همه جا هست رو خودت کار کن عزیزم

✨ اگه درخواست دوستی میدید لطفا قبلش تو یه تاپیک بگید باهام چه کاری دارین که قبول کنم وگرنه قبول نمیکنم. عجیب فقط استارترهایی که تو تاپیک های خودشون شرکت نمیکنن 😶😶🌫️