2777
2789
عنوان

دیسک کمر

84 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها روزتون بخیر خوبین ،بچه ها من مامانمم خرداد ماه عمل دیسک کمر انجام داده،تنگی کانال نخاعی داشته و ۶ تا پروتز گذاشتن براش،دکترش گفت سه ماه کمربند ببنده و دو ماه استراحت مطلق،بعد دو ماه گفت بیا ببینمت،عکس رادیوگرافی نوشت و عکس و دید گفت خوبه و گفت میتونی کار کنی جارو بکشی مسافرت بری زمین بخوابی،از توالت ایرانی استفاده کنی و حتی ۱۰ کیلو وزن برداری،اما مامانمم این کار هارو انجام نداد فقط ظرف میشوره و اینا،وبرای امتحان کردن تا سر کوچه رفت، ولی اصلا نتونست راه بره ینی دقیقا مثل قبل عملش که رگ سیاتیکش میگرفت و قفل میشد،شد و خیلی هم تیر های شدیدی میکشه،میخواستم ازتون بپرسم خودتون یا اطرافیان تجربه دارین،چیکار کنیم،بعضی ها میگن تا یک سال استراحته،ولی دکترش اونی که گفتم گفت،الان نمیدونیم چی کار کنیم،خواهشا اگه کسی میدونه توروخدا راهنمایی کنه خیلی استرس داریمم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استراحت نسبی و مراقبت و مدارا مراعات

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

پروتز گذاشتن باید تا ۶ ماهی کار سنگین نکنندرد سیاتیک بدترین درد دنیاست منم درگیرشم مدتهاست باز تو ای ...

اخه دکتر گفت بلند سو و اینا در حد ظرف شستن و خم و راست شدن کوچیک انجام داد ینی چیزی شده؟

اخه دکتر گفت بلند سو و اینا در حد ظرف شستن و خم و راست شدن کوچیک انجام داد ینی چیزی شده؟

ن عزیزم چیزی ک نشده ولی بهتره فعلا رعایت کنن بالاخره عمل سنگینس انجام دادن

باز هم از دکترش بپرسین

من خودم الان یکساله درگیرم پدرم دراومده

خدایا مواظبم باش❤️

اخه پس چرا دکترش اون جوری گفت مامانمم میگه تا کی هعی بخوابم و کاری نکنم میترسم بدنم خشک بشه

اون باید بگه مهم بیماری مراقبت مدارا مراعات کنه پیشگیری باید نباید خاصی داره

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

متوجه نشدم عزیز دلم

وظیفشه بگه مهم خود بیماره

استخر و فیزیو تراپی میره؟؟ در تمام اون چندماه فقط میخوابید، پیاده روی اصلا نداشت؟

گفت دو ماه مطلق استراحت،حتی چون همه میگفتن زیاد راه بره دو سه باز زنگ زدیم به دکتر ،گفت نه من دکترتم ،سرویس به سرویس ۵ دیقه راه برو،بعدشم نه،چون خونمون طبقه چهارمه پله داره،یه بار یه چهار راه رفتیم ولی مثل قبل عمل رگش میگرفت خیلی درد کشبد تیر میکشید دگه نرفت بیرون

گفت دو ماه مطلق استراحت،حتی چون همه میگفتن زیاد راه بره دو سه باز زنگ زدیم به دکتر ،گفت نه من دکترتم ...

یکی از اطرافیان من عمل کرد

دکتر گفت هر روز 1 ساعت پیاده روی 1 ساعت استراحت، از فردای عمل مجبور به راه رفتن کرد

استخر هفته چند بار حتی شده هر روز

20 تا 30 جلسه فیزیوتراپی، و گفت هر وقت درد داشتی

اجسام بیشتر از 2 کیلو بلند نکنه، پله ضد دیسک کمر حتی برای آدم سالم هم ایجاد مشکل میکنه.

از بعد باز کردن کمربندش هم کار میکنه البته خم نمیشه و اصلا نمیشنه و توالت فرنگی استفاده میکنه