2777
2789

آقا خبر مرگش صبح تا شب میره سر کار بعد ظهرا مثل آقازاده ها میات ناهارش رو کوفت میکنه دوباره میخوابه خبر مرگش دوباره میره من ب غیر از باشگاه هیچ جا نمی ذاره برم یعنی با دوستامو اینا برم بیرون...بعد کارش آژانس مسافرتیه صبح با ی دختره دعوشده بعد حالا اومده میگه ب دختره گفته صد تا چنده مثل تو از زیر دستم رد میشن...بعد میگم یعنی چی این چ حرفیه؟!میگه یعنی من صد تا مشتری چنده میان دفترم میبینم...بعد میگم خوبه منم بگم انقد از روم... میشن...بعد عصبانی شده بعدم گفتم برو کنسول جدا ناهارتو بخور بعدم خبر مرگت بخواب جدا کاریم ب من نداشته باش...دیگه هیچی نگفت... ب نظرتون چکار کنم؟!!فکر میکنم حرفش از رو پرو گری بود ...البته بعدش اومد ب گوه خوردن افتاد و گفت غلط کردم...من اشتباه کردم بد بیان کردم...منظورم چیز دیگه ای بود...که ما مثلا امثال این آدما ک انقد عوضین و میخواهن ب آدم ضرر برسوننم تو دفتر دیدیم

چکار کنم ببخشم یا ن؟!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ها کاری به همسرت ندارم.ولی چقدر بعنوان یه خانم بددهنی

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

عزیزم بنده خدا منظور بدی نداشته که شما انقد عصبانی شدی

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

مشكلات رو با هم قاطي نكن عزيزم تو الان از چند جهت ناراحتي بد صحبت كرده بعد هم خودش قبول كرده و معذرتخواهي كرده تو هم ادامه نده اما در مورد بيرون رفتن و اوغات بيكاريت باهاش صحبت كن به نتيجه برسيد

بچها چرا اینطوری شده سایت رو اعلانات میزنم که ریپلای کاربر رو ببینم میگه صفحه یافت نشد.مجبور شدم تا دوباره بیام تو تاپیک ببینم چی جواب دادن

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه