2777
2789
عنوان

بیبی چک+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4442 بازدید | 96 پست
این ماهه سومه عزیزم

بسلامتی.خداروشکر زود باردار شدی

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امپول زدم و هفته ديگه موعد پريودم  درد خفيفي دارم نميدونم درد پريود يا تخمدان  واقعا ...

باید از امپولت حداقل ده روز بگذره وگرنه بی بی چکت مثبت نشون میده

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
چشم‌حتما اگه لایق باشم پیش خدا

قربونت😍😘

مگه میشه ادم دو روز صبر کنه من قبل پریودم روزی سه تا میزدم 😅

من 4 روز قبل پری زدم اینطوری شد! 

هر روز میزدم ولی پشت سر هم تغییر زیادی نمیکنه! 

روز موعدم بتام 159 بود، دوتا خطش تقریبا شبیه هم

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
بسلامتی.خداروشکر زود باردار شدی

ممنون گلم خدا همه منتظرا رو خوشحال کنه انتظار خیلی سخته دیشب از ته دلم گریه کردم چون تیروییدم کم کاره گفتم حالا حالاها باردار نمیشم ولی امروز خدا سورپرایزم کرد

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست
منم ماه سوممه بی بی کمرنگ خط انداخته

من از دیماه اقدام کردم ولی پریام نامنظمن.ایماه هم فقط لکه بینی داشتم

ممنون گلم خدا همه منتظرا رو خوشحال کنه انتظار خیلی سخته دیشب از ته دلم گریه کردم چون تیروییدم کم کار ...

خداروشکر.وقتی خدا بخواد ،همه چی امکان داره