2777
2789
عنوان

بیبی چک+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4442 بازدید | 96 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در عرض پنج دقیقه اینجوری شد باورم نمیشه قبلا هاله مینداخت ولی انقدر پررنگ نه که بعدش پری میشدم خدا ک ...

مثبته.چند ماهه تو اقدامی؟؟؟

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

من همیشه اینطوری میشه اما باردار نبودم،برو آزمایش گلم.

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
مبارکه گلم من از روز ۲۰ سیکلم  بی بی زدم بعد یه ساعت هاله انداخت ولی روز ۲۴ سیکلم امروزبعد ۵ دق ...

خوشبحالت.واسه ماهم دعا کن

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
ممنونم از همگی کاش واقعا باردار باشم مرسی بهم امید میدین

عزیزم بارداری.خیلی واضح خط افتاده شک نکن

مگه میشه ادم دو روز صبر کنه من قبل پریودم روزی سه تا میزدم 😅

منم امپول زدم و هفته ديگه موعد پريودم 

درد خفيفي دارم نميدونم درد پريود يا تخمدان 

واقعا صبر كردنش تا دو هفته ديگه كه از پري بگذره و مطمئن شم خيلي سخته