2777
2789

بهتر نیست بسپارید به خدا اگه صلاحش باشه خودش بیاد ؟من نامه نوشتم به فرشته ها و آشتی کردیم دو هفته بعد کات کردیم و تمام

آقایون محترم درخواست ندید خسته شدیم از درخواستهاتون😏🙄

من خودم کات کردم بهش گفتم بیا جلو گفت فعلا نمیتونم منم پا پس کشیدم چون پسره از اون پسرایی بود که دوست دختریو قبول ندارن خانوادتن یکم تفکر قدیمی دارن منم گفتم چرا با این دوست بمونم فردا اگرم واقعا بخواد بگیره بازم برمیگرده میگه تو با من بودی لاس زدی

کشیدم کنار

دعانویس خوبم سراغ دارم برم ازش دعا بگیرم ولی دست و دلم نمیاد برای دعا نمیدونم چرا

سپردم به خدا توهم بسپار به خدا و زمان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر نیست بسپارید به خدا اگه صلاحش باشه خودش بیاد ؟من نامه نوشتم به فرشته ها و آشتی کردیم دو هفته بع ...

من گفتم طلسم مگه گفتم دعا خدا هم گفته بخوانید مرا تااستجابت کنم شمارو اینا از این دوست پسر اینا چرت نیستن باهم جدی آن

و من به خدایم امید دارم و این کافی

من خودم کات کردم بهش گفتم بیا جلو گفت فعلا نمیتونم منم پا پس کشیدم چون پسره از اون پسرایی بود که دوس ...

اهل طلسم دعا خیلی قبول ندارن این چیزا رو جادو جنبل فقط خدا کات نیستن اونجور فقط برا برگشت گفتم دعا نگفتم طلسم دعا قران اینا پارنتر نیستن الکی در شرف ازدواج

و من به خدایم امید دارم و این کافی