2777
2789
عنوان

من دیگه نمیکشم

123 بازدید | 8 پست

انقدر که سالها یکی رو دوست داشتم،و اون هیچوقت این حس رو به من نداشته حتی دونست یعنی از دیگران شنید ولی براش مهم نبود

از ۱۳ سالگی تا الان که ۱۸ سالمه

من اینجا دارم میمیرم اون از وجود حال من خبر نداره،من خودمم حتی درست نشده که بشناسمش

انقدر که از هم دوریم و سالی دوسالی یکبار همو میدیدیم

پسر عموی عزیزم اولین کسی بود که تو زندگیم دوستش داشتم،من مدتهاست خیلی دوستش دارم

چیکار کنم از خودم متنفرم ،کاش اونجور بدنیا میومدم که اون میخواست ،خیلی حس بدیه حس اینکه خودت به خودت بگی زشت ،من دیگه آرامش ندارم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هرکس بگه نه قیافه اثر نداره الکی و شعار گونه هست

قیافه در آغاز ارتباط برای اکثر پسرا مهمه اما این مسأله دوستی اینطوریه که دنبال در و داف و ببنقصن

وگرنه من در طی خواستگاری اینو متوجه شدم که برای ازدواج

چهره معمولی هم قبوله اگر موارد دیگه ت خوب باشه

پس غصه نخور و سعی کن فعلا رشته خوبی قبول بشی برای خودت مستقل بشی تاارزوی خیلی ها بشی الان همه دنبال دخترای موفق و مستقلن برای ازدواج

درخواست دوستی آقایون تایید نمیشه الکی وقتتون تلف نکنید

هرکس بگه نه قیافه اثر نداره الکی و شعار گونه هست قیافه در آغاز ارتباط برای اکثر پسرا مهمه اما این مس ...

مرسی بابت اینکه بهم دلگرمی دادی❤️

اما من با مساله پسر عموم چیکار کنم،من دیگه نمیتونم کس دیگه ای رو دپست داشته باشم،فقط زمانی حالم خوب میشه که اونم منو دوست داشته باشه

مرسی بابت اینکه بهم دلگرمی دادی❤️اما من با مساله پسر عموم چیکار کنم،من دیگه نمیتونم کس دیگه ای رو دپ ...

شما توی غلیان هیجان های دوران نوجوانی هستی هممون تو این سن عاشق شدیم و نرسیدیم الان من نزدیک سی سال بهت میگم فراموش میشه فقط زمان میخواد

درخواست دوستی آقایون تایید نمیشه الکی وقتتون تلف نکنید