2777
2789
عنوان

مشکل دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قند مصنوعی کلا حذف کنه ، پیاده روی معجزه میکنه ، روزانه برید با هم پیاده روی کنید ، برای خودتم عالیه

پسر خواهرم با پیاده روی لاغر شد ولی ما توی روستایی نمیتونه جایی بره برای پیاده روی

وای این عمل اسلیو هم مد شده خیلی خطرناکه نمیدونم چطور ریسکشو به جون میخرن💔

مد شده ولی جنایته

سانت به سانت معده و روده و سیستم گوارش مهمه برای هضم و جذب مواد. اینکه یه قسمتشو ببرن یا بدوزن درسته؟ بعد ها مشکلات زیادی پیش میاد

اونم برای دختر توی سن رشد

⛔️حیوان نر! اگه پدرتو نمیشناسی درخواست بده⛔️

مد شده ولی جنایتهسانت به سانت معده و روده و سیستم گوارش مهمه برای هضم و جذب مواد. اینکه یه قسمتشو بب ...

دیگه الان دکترا هم بخاطر پول حاضرن هر عملی انجام بدن...

"هرچه بیشتر کتاب بخوانید، بیشتر پی می برید که چیزی نمی دانید؛ برعکس کسانی که در عمق اکسپلور، دو خط می خوانند و به اندازه ی هزار جلد کتاب قمپز در می کنند، خصلت مطالعه فروتنی است"«هرگز با خوک کشتی نگیر، زیرا شما کثیف میشوید و او لذت میبرد!» درخواست دوستی رد میکنم❌ حتی اعلانشم پاک میکنم لطفا درخواست ندید مخصوصا نرهای غیر محترم😊

معتقده که اینا بهش کمک نمیکنه

عزیز من چاقی یه شبه بوجود نمیاد که یه شبه بره😂

بهش بگو دخترم به اندازه ی همون تایم که مراعات نکردی باید مراعات کنی. هیچ میانبری نداره

عزیز من چاقی یه شبه بوجود نمیاد که یه شبه بره😂بهش بگو دخترم به اندازه ی همون تایم که مراعات نکردی ب ...

ارادش اصلااا قوی نیست زود خسته میشه؛میخواستم براش پودر جلبک بگیرم اما نمیدونم اثر میکنه یا نه

ارادش اصلااا قوی نیست زود خسته میشه؛میخواستم براش پودر جلبک بگیرم اما نمیدونم اثر میکنه یا نه

هیچی به اندازه ی ورزش و رژیم اصولی اثر نداره

خلاص

یه روزی به این حرف میرسید

اینجا آدم چادر نپوشه و بیشتر از ۵ دقیقه بیرون باشه حرف در میارن چه برسه پیاده روی

پس راهی نداره جز کم خوردن و اصولی خوردن . اینایی که میگم انجام بده ماهی حداقل ۵ کیلو کم میکنه

صبحا ناشتا آب بخور ، یک لیوان یا دو لیوان (شکم خالی )

از موقعی که شام میخوری تا موقع خواب ، چهار ساعت فاصله باشه ، مثلا اگه ساعت ده میخوابه ، ساعت شیش شام بخوره دیگه هیچی تا صبح به جز آب نخوره

شام هم روغنی و پخت و پزی نباشه ، مثلا پنیر سبزی ، پنیر گردو ، تافتون ،ماست چکیده و ... این جور چیزا

باشگاه تو یکسال کنار رژیم غذایی مناسب لاغر میکنهواقعا تو سن دخترتون نمیشه چیزی به جز ورزش پیشنهاد دا ...

دقیقا منم پیش ی دکتری میرفتم همیشه نوبتم با ی خانوم نوجوان همراه میشد با هم میرفتیم داخل و رژیممون مینوشت.

با اینکه هم وزن بودیم کالری ایشون بیشتر بود ولی باید هر روز ورزش میکرد برعکس به من میگفت ی روز درمیون ورزش کن

همتای مامانم بودم❤