2777
2789
عنوان

دوازدهم تجربی

211 بازدید | 16 پست

میرم دوازدهم هیچی نخوندم هیچی صفر صفرم اینجوری نبوده که بیکار نشسته باشم و نخونده باشم میکاپ آرتیستم شناگرم زبان میخونم و وسط اینا دیگه اصلا تایم نداشتم از خستگی بیهوشم جدیدا هم مدام سرم گیج میره از مهر شروع کنم میرسونم تا کنکور؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میرسونی ۱۰۰ درصد وقتت رو بزار برای درس

یه مشکل بزرگی که دارم اینه که همزمان سعی میکنم همه چیز باشم..این خودم رو هم اذیت میکنه حس میکنم برای یه آدم توی این سن انجام کلی کار با همدیگه زیادیه

بلهالبته بستگی به هدفت هم دارهاگ نیاز به مشاوره داشتی درخدمتم

مچکرم

توی زبان آنقدری که خوبم همه بهم هرروز میگن نظرت راجب کنکور زبان چیه

تجربی رو با علاقه شروع کردم ولی وسط راه خیلی خسته و فرسوده شدم میشه گفت همه زندگیم تحت تاثیر قرار گرفت

به پیراپزشکی ها هم علاقه دارم مثلا بینایی سنجی یا مامایی یا فیزیو

رشته های تاپ هم میشه وقتش کم نیست

رشته تاپ میشه ولی واسه کسی که دهم یازدهمش تست زده باشه هرچند کم

حالا ادما متفاوتن ولی من به عنوان کسی که از دهم شروع کردم مسیر کنکورو هرچند به خاطر بیماریم درست پیش نرفت فکر نمیکنم از مهر دوازدهم شروع کردن رشته تاپ بیاره اگر اینطور بود بقیه هم همینقدر میخوندن نه ۳ سال زمان بزارن

رشته تاپ میشه ولی واسه کسی که دهم یازدهمش تست زده باشه هرچند کم حالا ادما متفاوتن ولی من به عنوان کس ...

من خودم امسال کنکور دادم براساس تجربه خودم میشه قطعا

چون کنکور آسون تر از اونیه که توی ذهن بچه هاست

اونایی که دهم و یازدهم تست زدن کار براشون یکم راحت تره اونایی که دوازدهم شروع میکنن اگر ول نکنن قطعا میارن

دوست خودم دهم و یازدهم صفر بود تست هم نزده بود رتبه ۳ رقمی شد پزشکی شیراز قبول شد دلیل موفقیتش هم این بود که استمرار داشت بچه ها مستمر درس نمی خونن برای همین نتیجه نمی بینن

الان هم با تاثیر معدل راحت تر شده

من خودم امسال کنکور دادم براساس تجربه خودم میشه قطعا چون کنکور آسون تر از اونیه که توی ذهن بچه هاست ...

خیلی خوشحالم برای دوستتون منم شیراز زندگی میکنم

امیدوارم بهترین ها قسمتتون بشه عزیزدلم مچکرم❤️

خیلی خوشحالم برای دوستتون منم شیراز زندگی میکنمامیدوارم بهترین ها قسمتتون بشه عزیزدلم مچکرم❤️

مرسی امیدوارم شما هم موفق باشید اصلا ناامید نباش شروع کنی جدی قطعا هر رشته و دانشگاهی که میخوای قبولی به خودت امید داشته باش❤❤