2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

126 بازدید | 11 پست

از دیشب تا حالا از دماغم مثل شیلنگ آب میاد بدنم بی جونه درد میکنه شقیقه هام افتضاح درد داره تب دارم کل بدنم داغه

کف پاهام سرد ، حالت تهوع دارم

خواستم برم اورژانس شهرمون بدرد نمیخوره هر وقت رفتم فایده نداشته چیکار. کنم کمکم😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برویه جای دیگه خب عزیزم یا اگر دیگه هیچ جایی امکانش نیست بری برو همون اورژانسه بهتر از اینه تو این ح ...

اورژانسم الان رفتم دکتر بهش میگم خلط زرد دارم میگه عفونت نیست😐آنتی بیوتیک هم ننوشت

سرم و آمپول هم ننوشت میگه نیازی نیست

یه سری قرص داد و شربت و اسپری

گفت احتمالا کروناست داروها و مصرف کنی بدتر هم میشه باید بذاری بگذره

قبلا رفته بودم یه جایی دکتر آنتی بیوتیک ننوشت تا ماه ها سر درد داشتم فقط

اورژانسم الان رفتم دکتر بهش میگم خلط زرد دارم میگه عفونت نیست😐آنتی بیوتیک هم ننوشتسرم و آمپول هم نن ...

واای چرا اینجوریه کاش میتونستی بری یه جای دیگه عزیزم قطعا به سروم و چرک خشککن نیاز داری

واای چرا اینجوریه کاش میتونستی بری یه جای دیگه عزیزم قطعا به سروم و چرک خشککن نیاز داری

بخدا گریم گرفته هیچوقت درست حسابی دارو نمیدن

الان دارم میرم رانی بخرم ببینم تا فردا صبح میتونم سر کنم با مایعات بعد برم پیش یه دکتر خوب

بخدا گریم گرفته هیچوقت درست حسابی دارو نمیدنالان دارم میرم رانی بخرم ببینم تا فردا صبح میتونم سر کنم ...

ایشالا زودتر خوب بشی عزیزم مراقبت کن از خودت مایعات مخصوصا ابمیوه طبیعی زیاد بخور سوپ داغ بدون ادویه بخور اصلا غذاهای چرب و ادویه دار و سرخ کردنی نخور توی سوپ شنبلیله هم بریز حتما ، دمنوش های گرمم خیلی خوبه .