سلام بچه ها من پریودام ۲۸ تا ۳۰ روزه بود. امروز روز ۳۴ پری هستم. دیروز بی بی چک زدم با تاخیر مثبت شد ولی الان دوباره بی بیم منفی شد. البته دیروز هفت هشت ساعت دستشوییمو نگه داشته بودم ولی امروز فقط دو ساعت. به نظرتون حامله ام؟
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
وای دقیقا عین منی منم امروز ۳۴ دوره مه.دوره هامم ۲۸ تا ۳۰ هست بی بی چک دو تا زدم منفی بود ال ...
منم این ماه ۳۰ وقتم بود هنوز پری نشدم البته دیروز ازمایش هم دادم منفی بود..فقط روز ۲۹ یکم کمدم گرف تمام شد حتی بر خلاف بقیه ماها ک از ده روز قبل سبنه ام درد میگرف نگرف و بلاتکلیف شدم هیچ وقت عقب نمیزدم.حالا دوشنه حواب ازمایش هام اماده میشه و امشب هم برم متخصص ببینم چی میگه
ببین ممکنه نشون بده. بدن ها خیلی با هم متفاوته بعنی دو نفر رو تو نی نی سایت نمیشه پیدا کرد عین هم ...
تازه اقدامم ی حس بدیه میخام پری شم
شما چن وقته اقدامید
من تنبلی و کیست دارم
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!