2777
2789
عنوان

بیان کمک

60 بازدید | 10 پست

سلاااااآاااااااااااام

خوبین؟خوشین؟

خواهرم زایمان کرده من و شوهرم تو عقدیم واسش چی ببریم؟

یه دونه صلوات واسه حاجتم بفرست لطفا .الهی هر کی این کارو کرد حاجت خودش برآورده شه🙏💕💕
پول نقد ، یا یه تیکه طلای خیلی کوچیک که برای کادویی و نوزاد و ایناست

پول نقد چقدر ببریم من و شوهرم؟

آخه توعقدیم

یه دونه صلوات واسه حاجتم بفرست لطفا .الهی هر کی این کارو کرد حاجت خودش برآورده شه🙏💕💕

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پول یا کارت هدیه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

چقدر ؟آخه تو عقدیم

در حد امکان و توانت

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

کمتر از چقدر باشه زشته؟

حد معین ندارن هرچقدر میشه و میتونی

پول نقد چقدر ببریم من و شوهرم؟آخه توعقدیم

تو عقد باشینم بالاخره زن و شوهرین عزیزم بعد از عروسی گرفتن که تازه زن و شوهر نمیشین الان سند ازدواج دارین پس زن و شوهرین😂 حالا ببین در حد توانتون ببرین دیگه مثلا معمولا ۵ تومنو الان میدن حالا باز ببین توان خودتون چقدره اگر بیشتر میتونی بیشتر بده دیگه خواهرتم هست خیلی نزدیکه ولی خب اگر بیشتر نمیتونین همون ۴.۵ تومن خوبه❤️