2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

63 بازدید | 8 پست

من هر چقدر فا.ل میگیرم میاد که به خواستم میرسم و خبر خوبی بهم میرسه و این دوران بد تموم میشه و اینا(خواستم شفای مریضمه که که دکترا قطع امید کردن ازش)بعد هوش مصنوعی میگه که نه به فا.ل اعتماد نکن اینا احتمال داره شانسی باشه یا چیزایی بیاد که دوست دارم و اینا.به نظرتون من به این فا.لا اعتماد کنم و مطمئن باشم خواستم برآورده میشه؟!!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میخوای من برات فا ل بگیرم

میگن یکی دیگه برات بگیره درست درمیاد

البته نمیدونم درست میگن یا نه

برای دیگران خوب بخواه تا خدا برات خوب بسازه🙃با زمین خوردن دیگران ما بلند نمیشیم...🫠من تک تک آدم های مهربون روی زمین رو دوست دارم و براشون آرزوی خوشبختی میکنم😍 من عاشق زندگیمم با همه سختیاش💙خداجونم مرسی که نزاشتی حسرت چیزی به دلم بمونه😘و مطئمنم بازم حواست بهم هست تا به بقیه آرزوهام برسم🥰💫

پس بهش دلخوش نکنم؟آخه میگن اگه بهش اعتقاد داشته باشی چیزای واقعی میاد و اینا

نه عزیزم .ان شاءالله خدا بخواد و اتفاقات خوبی برات بیوفته.

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

عزیزم شما توکل کن به خدا امیدتو به خدا ببند هیچ قدرتی از خدا بالاتر نیست که ف.ال خیلی بستگی به انرژی خود ادم داره که چقدر به واقعیت برسه ایشالا که مریضتون خیلی زود سلامتیشو به دست میاره و خدا بهش عمر طولانی و با عزت میده.