2777
2789
عنوان

کمک برای لاغری

133 بازدید | 28 پست

سلام عزیزان من باید ۲۰ کیلو کم کنم. به برنامه کالری شمار نیاز دارم هزینه اشتراکش برام زیاده اگه براتون ممکنه. این برنامه رو نصب کنید و کد دعوتمو بزنید تا بتونم اشتراک بگیرم.🥺🌹

هزینه ای برای شما نداره ولی بمن خیلی کمک میشه.

برنامه کرفس

اینم کد دعوتم: تو کرفس ثبت نام کن تا با هم سبک زندگی سالم رو تجربه کنیم.

کد معرف : KAR-GR4-2108

هرکی انجام داد بگه به نیتش صلوات میفرستم.

اگر معتقد نیستیدم بدونین کار خیر یجایی که فکرشو نمیکنید بهتون فیدبک میده😊😊😊

سپاسگزارم

کرفس که پولی نیست

به دهنت اسی که میایم آدم حسابت میکنیم جوابت رومیدیم عین خوک کثیف حمله میکنی به کسی،طرف خودش فهمیدباکیم،بلانسبت بقیه اسی ها،لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....چرابه مردهامیگیدنر؟!مگه باباهتون ماده هستن؟!زشته بخدا،یه ذره عفت کلام هم خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالاخوبه کل دعواهای ماخانمهاسربه دست آووردن یکی ازهمین نرهاست🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من با زیره کالری شماری میکردم اشتراک ایناهم نخریدم هیچوقت

18 کیلو کم کردم تو عرض دو سال پیوسته رژیم نمیگرفتم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با زیره کالری شماری میکردم اشتراک ایناهم نخریدم هیچوقت18 کیلو کم کردم تو عرض دو سال پیوسته رژیم ن ...

زیره بدون اشتراک چه چیز هایی در اختیارت میذاره؟! من کرفس نصب کردم خوب نبود تقریبا هیچی نمیداد

مثلا میزان کربوهیدرات و قند مصرفی رو میخواستم بدونم نشون نمیداد، فقط کالری و پروتئین رو نشون میده باقیش قفله

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبل غذاها حتما ۲ لیوان آب بخور ؛ خیلی اشتها رو کم میکنه

موقع گرسنگی و هوس چیزی کردی ۲ لیوان آب بخور ؛ برطرف میشه

سالاد بدون سس درست کن بخور

داخل بشقاب غذاهات سبزی و فلفل دلمه ای و گوجه پیاز ریز شده بریز بخور ؛ زودتر سیر میشی ؛ فیبر هم دارن باعث میشه شکمت زودتر کار کنه

موقع رژیم و کم غذا خوردن آب فراوان بخور ؛ چون یبوست میشی

برای کاهش وزن یبوست باید برطرف بشه و شکم باید مرتب کار کنه و تخلیه بشه

شب شام نخور ؛ خودش میشه فستینگ ؛ شب هم خوابی اذیت نمیشی ؛ ۱۲ تا ۱۴ ساعت چیزی جز آب نخوری چربی ذخیره بدن آب میشه

برنج و نون و نشاسته و شکر و شیرینی جات کمتر بخور

همه چی بخور ولللی کمممم

هفته ای یکی دوبار یکم سرکه سیب بریز داخل آب بخور ؛ چربی سوزه

اگه پراشتهایی برو عطاری دمنوش لاغری بگیر دم بده بخور

یا داروخانه قرص های کاهش اشتها دارن بگیر استفاده کن

پیاده روی خیلی خوبه ؛ روزی یکی دو ساعت تند پیاده برو

دویدن داشته باش

آهنگ بزار بدو بدو کن ؛ بالاپایین بپر

حرکت طناب و درجا زدن خیلی کالری سوزه

برای سلامتی روحی جسمی و خوشتیپی باید تلاش کرد

زیره بدون اشتراک چه چیز هایی در اختیارت میذاره؟! من کرفس نصب کردم خوب نبود تقریبا هیچی نمیدادمثلا می ...

همه چیز هست فقط بعضی غذا ها قفله که اونم من جایگزینشو استفاده میکردم

مثلا قرمه سبزی اصلی قفله اما ده جور قرمه سبزی دیگه میاره مثلا قرمه سبزی فلان برند دیگه من یکیشون میزدم میرف

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
کرفس اشتراک میخواد بدون اشتراک تقریبا هیچی نشون نمیده

والا۵ساله داریم باهاش گروهی کارمیکنیم

به دهنت اسی که میایم آدم حسابت میکنیم جوابت رومیدیم عین خوک کثیف حمله میکنی به کسی،طرف خودش فهمیدباکیم،بلانسبت بقیه اسی ها،لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....چرابه مردهامیگیدنر؟!مگه باباهتون ماده هستن؟!زشته بخدا،یه ذره عفت کلام هم خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالاخوبه کل دعواهای ماخانمهاسربه دست آووردن یکی ازهمین نرهاست🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همه چیز هست فقط بعضی غذا ها قفله که اونم من جایگزینشو استفاده میکردممثلا قرمه سبزی اصلی قفله اما ده ...

جزئیات غذای مصرفی رو هم نشون میده؟! مثلا چقدر پروتئین چقدر کربوهیدرات چقدر چربی و.... ریز مغذی ها

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جزئیات غذای مصرفی رو هم نشون میده؟! مثلا چقدر پروتئین چقدر کربوهیدرات چقدر چربی و.... ریز مغذی ها

نه جزیئات هر غذا رو نمیاره دیگه فقط به صورت کلی که امروز چند گرم پروتیین بوده چقد چربی

البته من به این چیزاش کاری نداشتم😂