2777
2789
عنوان

دخترا بیایید

38 بازدید | 8 پست

ازمن به شما نصیحت لطفا لطفا به هیچکس چه تو دنیای مجازی چه تو واقعیت اعتماد نکنید حتی به دخترا چون یه سریا پسرن و میگن ما دختریم به هیچکس اعتماد نکنید حتی دخترا

سعی کنید رل نزنین تا حد ممکن اگه هم زدین اینارو رعایت کنین :۱-براش هیچ عکسی چه عکس... چه عکس عادی نفرستین۲-اگه هرموقع ازتون درخواست .... کرد سریع کات کنید چون کسی که هم عکس و فیلم ... میخواد یا حتی درخواست.... مطمئن باشید قصدش ازدواج نیست ۳-هروقت میرین دیت حتما به یه نفر خبر بدین و بگین هرجا رفتین دنبالتون بیاد تا یه وقت اتفاق بدی نیوفته ۴-وقتی میرین دیت اصلا اجازه ندین ازتون عکس یا فیلم بگیره همیشه حواستون باشه یا نگه به بهانه ی یادگاری باهم عکس بگیرین

خانوم دکتر آینده میتونید دکتر صدام کنید🩷👩🏻⚕️نکبت درخواست نده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عکسارو چیکار میکنن

ممکنه الان که باهمید یا اگه بخوای کات کنه تهدیدت کنه که اگه چیزایی که میخوام رو انجام ندی عکسارو پخش میکنم

ممکنه الان که باهمید یا اگه بخوای کات کنه تهدیدت کنه که اگه چیزایی که میخوام رو انجام ندی عکسارو پخش ...

اگه طرف مثلا دختر باش چی من میترسم چون با ی دختری دوستم براش عکس تایمر دار فرستادم ولی باز میترسم

اگه طرف مثلا دختر باش چی من میترسم چون با ی دختری دوستم براش عکس تایمر دار فرستادم ولی باز میترسم

کلا نباید اعتماد کرد ولی یه سریا با شرفن و اهل تهدید نیستن

آره خداروشکر ممنونم از دعاهای شما

عزیزدلی

مراقب خودت باش👍🏻

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.