2777
2789
عنوان

تصمیم جدید زندگیم

181 بازدید | 12 پست

بعد از اینکه تو رابطه ی عاطفیم شکست خوردم،تصمیم گرفتم که فقط و فقط روی خودم حساب کنم و انتظار هرکاری رو از هرکسی داشته باشم،،،،،

ورزش کنم،بیرون برم و مهم تر از همه اینکه درسمو بخونم و امسال کنکور بدم،،،منه احمق گند زدم تو کنکورم بخاطر همین رابطه،،،

تصمیمو گرفتم،میخام بیشتر از قبل به خودم متکی باشم و دایره ارتباطی ام رو کمتر کنم و شروع کنم به درس خوندن از الان،،،،،،

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آفرین فرمون درست گرفتی حالا که چی با اون ازدواج میکردی دو سال دیگه یه بچه هم میاوردی زندگی هم لنگ می ...

اره،حتی اگه تو رابطه هم عالی میشد همیسه حسرت ادامه درسا به دلم میموند

چندوقته کات کردی؟!

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

اره،حتی اگه تو رابطه هم عالی میشد همیسه حسرت ادامه درسا به دلم میموند

الان میری دانشگاه بعد که درست تمام شد مستقل شدی کلی آدم خوب میاد سراغت.... الان که دیگه خودت دیدی طرف دوساعت نیست اوکی شده فوری حرف رابطه میزنه.... ادم چرا خودش خرج آدم های بیخود کنه

الان میری دانشگاه بعد که درست تمام شد مستقل شدی کلی آدم خوب میاد سراغت.... الان که دیگه خودت دیدی طر ...

اره واقعا ،همه چی بی ارزش شده و فایده نداره واسش از اهداف خودت بزنی،،

موفق باشی عزیزم

راه درست همینه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند