هانا0من،او مدیر استارتر عضویت: 1405/06/27 تعداد پست: 18 عنوان بیبی چک 81 بازدید | 7 پست دیشبیه پررنگتر بود نه؟حس میکنم همون منفیه و پریود میشم بلاخرهخیلیا گفتن الکیه این مارک ، مثبت الکی میندازه ، ذلخوش نکنم؟ علائمم دارم اگ مال بارداری باشن.. 1405/06/27 | 07:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملوان_فوق_زبل عضویت: 1405/05/05 تعداد پست: 3919 روزموعدت گذشته؟!اگرگذشته منفیه لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....
اسمان1234 عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 97 والا هردو هاله داره انشاالله که دامنت سبز بشه فکر کنم مثبته
هانا0من،او مدیر استارتر عضویت: 1405/06/27 تعداد پست: 18 روزموعدت گذشته؟!اگرگذشته منفیه موعد یعنی از زمان پریودم بگذره ؟ با امروز من ۵ روز تاخیر دارم علائمم دارم
هانا0من،او مدیر استارتر عضویت: 1405/06/27 تعداد پست: 18 روزموعدت گذشته؟!اگرگذشته منفیه موعود یعنی از پریودم بگذره؟ من با امروز ۵ روز تاخیر دارم با علائم ک اگ باردار باشم مال اونه
ملوان_فوق_زبل عضویت: 1405/05/05 تعداد پست: 3919 موعود یعنی از پریودم بگذره؟ من با امروز ۵ روز تاخیر دارم با علائم ک اگ باردار باشم مال اونه پس منفیه چون الان بایدپررنگ نشون بده لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....
ملوان_فوق_زبل عضویت: 1405/05/05 تعداد پست: 3919 موعد یعنی از زمان پریودم بگذره ؟ با امروز من ۵ روز تاخیر دارم علائمم دارم بازهم صبرکن شایدبارداریت آخرای سیکلت بوده والان زودباشه۱ماه صبرکن بعدآزمایش بده لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....