2777
2789
عنوان

شل شدن شکم کودک

11300 بازدید | 8 پست

کودکم ۱۴ماهشه یک هفته ببخشید اسهال گرفته بردمش دکتر شربت مترونیدازول دادهنوز خوب نشد بهش پوره سیب زمینی و موز کته ماست چیکده هم دادم خوب نشد .ایا طبیعیه یا ببرمش دوباره دکتر ؟شما راه حلی ندارین؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
ا
0
0%
ا
0
0%

قطره پدی لاکت خیلی خوبه روزی هفت تا هشت قطره بهش بده خوب میشه .شربت زینک گلوکونات هم برای اسهال خوبه حدود 3 سی سی صبح سه سی سی شب با اینا قطع میشه انشااله خواستی برای اطمینان از دکتر یا داروخانه هم بپرس پسر من الان هجده ماهشه اونم عید اسهال شد با اینا خوب شد 

آرزویی کن گوش های خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد...

دختر من یه مدت اسهال میشد چای خشک پودر میکردم تو ماست میدادم میخورد در نهایت اگه خوب نمیشدقرص یو میگی رو تو ماست لاکتیویا میدادم عااالی بود . الان ین ماه یوبس شده خیلی اذیتم با هیچی خوب نمیشه امروز شربت انجیر گرفتم شاید خوب بشه

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر من یه مدت اسهال میشد چای خشک پودر میکردم تو ماست میدادم میخورد در نهایت اگه خوب نمیشدقرص یو میگ ...

من به پسرم كه خيلي يبوست ميشه، وقتي حبوبات ميدم، شكمش روون ميشه، شمام امتحان كن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ممنون خدا خیرت بده

خواهش ميكنم،،، البته چيزاي ديگه هم هست مثلا، خاكشير با آب داغ خيس كن، بزار آبش ولرم شه بده بخوره( با آب سرد شكم رو سفت ميكنه) ناشتا آب گرم بده بخوره

ذرت ، كيوي، آلو بخارا، اينام خوبه

پودر پيدرولاكسم عاليه، بريز تو آب يا شير يا آبميوه بده بخوره،،، ضررم اصلا نداره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خواهش ميكنم،،، البته چيزاي ديگه هم هست مثلا، خاكشير با آب داغ خيس كن، بزار آبش ولرم شه بده بخوره( با ...

خیلی بد غذاس هر کار کردم نخورد خاکشیر میوه لب نمیزنه واسه اینه سفته شکمش امروز به زور بهش خورشت بامیه دادم باز ممنون دوستم صلوات فرستادم برات

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍
خیلی بد غذاس هر کار کردم نخورد خاکشیر میوه لب نمیزنه واسه اینه سفته شکمش امروز به زور بهش خورشت بامی ...

قربونت عزيزم،، بچه هاي منم همينن اما  درست ميشه ، فقط بايد تحمل كرد تا بزرگتر بشن