2777
2789
اگه بعد از تمام شدن دو ماه دارو دوباره علائمت برگشته، دوباره برو متخصص داخلی. بگو درمانت تموم شده ول ...

دقیقا منم همینکارو کردم مارک آهنم که دکتر اعصاب داده بود عوض کرد ویه مولتی دیگ داد گفت سه هفته بعد ازمایش بده با حوابش بیا و سونو گردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی همه ی مریضا زود خوب بشنمن این علایم و بی حسی جالت فشار و زجر تو بدن و مغز و....دارم۱۲ سالهدوستا ...

خدای من خیلی حس بدیه من که کلافه شدم و حال بدی دارم. دکتر چی رفتین؟ علتش مشخص نشد؟

واییی. با انجام تست متوجه حابجایی مایع گوشت شدن؟ اللن چجوری هستین؟ کامل رفع نشده یعنی مدام گیج ی دار ...

اره باتست تعادل فهمیدن البته من علائمم شدیدبودنمیتونستم وایسم احساس میکردم دارم کج میشم که بیفتم

الان یک سال میگذره خوب شدم امامث قبل ازجابجایی نیستم مسافت طولانی تومسیرباشم حالم بدمیشه موقع نمازسرگیجه میگیرم سرم سبک پیشه

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
دقیقا منم همینکارو کردم مارک آهنم که دکتر اعصاب داده بود عوض کرد ویه مولتی دیگ داد گفت سه هفته بعد ا ...

عالی پس، به امید خدا خوب میشی .

بعضا هم همه چی قاطی پاتی میشه تو بدن از هر طرف یه مشکل میزنه بیرون، بعد یه مدت استراحت کنی جسمی و روحی بدن خودش کم کم درست میشه، پایه اینو تو ذهنت در نظر بگیر و آرامش داشته باش، ولی کنارش دکترم برو. انشالله سلامتیتو زودتر برست بیاری🌹

اره باتست تعادل فهمیدن البته من علائمم شدیدبودنمیتونستم وایسم احساس میکردم دارم کج میشم که بیفتم الا ...

من از ترس خم و راست شدن نمازم نمیخونم. خدای من من واقعا بدنم ضعیفه بخواد مومدکار باشه این سرگیجه کم میارم واقعا من نمیتپنم حتی به بچه هام الان درست رسیدگی کنم بی حال میشم بدجوور

من از ترس خم و راست شدن نمازم نمیخونم. خدای من من واقعا بدنم ضعیفه بخواد مومدکار باشه این سرگیجه کم ...

ایشالا بایزره تقویت خودت کامل خوب میشی 🌹

بااحترام متقابل دنیا قشنگتر میشه 🫡🌺🎼🎵کاربر اقا

عالی پس، به امید خدا خوب میشی . بعضا هم همه چی قاطی پاتی میشه تو بدن از هر طرف یه مشکل میزنه بیرون، ...

ممنونم عزیزم ولی بخاطر این مشکل و اینکه مجبور شدم بچمم زود از شیر بگیرم بخاطر مصرف دارو 😭و بخاطر لاغر شدنم و حس ضعف و ناتوانی ای که دارم حالت افسردگی دارم حالم خوش نیس بشدت عصبی شدم و اشکم دم مشکمم. از هیچی لذت نمیبرم

منم اینجوریم هر چقدر دکتر رفتم فایده نداشت گوشمم وزوز میکنه گوش راست ولی میگن مشکلی نداره گوش

سلام عوارض داروبخصوص افسردگی نیست؟ اگه میخوری البته

استرس و اضطراب زنذگیت بالا میره بیشتر اینطور میشی؟

فشار خون و قند نوع عصبی بالا نمیره؟ علظت خون؟

کلافه کننذه میشه

یه خانمی تو مطب گوش حلق بینی بودن بعد معاینه

ارجاعش دادن برای اعصاب و روان

خودش میگفتمشکل هر چیه ارثی هس چون پدرمم وز و ضدای کوبه ایی میشنوه

من از ترس خم و راست شدن نمازم نمیخونم. خدای من من واقعا بدنم ضعیفه بخواد مومدکار باشه این سرگیجه کم ...

میدونم چی میگی خیلی سخته من بجزاسترس ذخیره اهنم صفره ویتامین هام اخراشه😁اول بایدجسمی قوی بشیم بعدروحی خواهر

امیدوارم همیشه سلامت باشی وشاداب شب خوش😘

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
الهی همه ی مریضا زود خوب بشنمن این علایم و بی حسی جالت فشار و زجر تو بدن و مغز و....دارم۱۲ سالهدوستا ...

ارزوی سلامتی وشادی برات 🌹

بااحترام متقابل دنیا قشنگتر میشه 🫡🌺🎼🎵کاربر اقا

ممنونم عزیزم ولی بخاطر این مشکل و اینکه مجبور شدم بچمم زود از شیر بگیرم بخاطر مصرف دارو 😭و بخاطر لا ...

عزیزم حق داری، وقتی مدتی درگیر سرگیجه و ضعف بودی و همزمان مجبور شدی شیردهی رو قطع کنی، طبیعیه که از نظر روحی هم خیلی تحت فشار قرار بگیری😔❤️

فقط اینکه میگی از هیچی لذت نمیبری، اشکت دم مشکته و خیلی عصبی شدی، حتماً به دکترت هم بگو.

فعلاً سعی کن از خودت انتظار زیادی نداشته باشی. غذا و استراحتت رو تا جایی که میتونی منظم کن و همون آزمایش سه هفته دیگه رو حتماً انجام بده و جوابش رو ببر پیش دکتر. انشاءالله با پیدا شدن علت و بهتر شدن وضعیت جسمیت، این حال روحی هم سبکتر میشه 🌹

اللن سرگیجه هام شدید شده اشتهام صفره بزور جیزی میخورم

اسی جون تنش عصبی نداشتی من چن روزی تنش داشتم

دو روزه سرگیجه شدید جوری که اطرافم یجور عیر واقعی

بود ...سر شبی به همسرم گفتم سرگیجه دارم گفت شاید

کم خون شدی ..آزمایش بده و..