2777
2789
عنوان

آدم ستیزی چیه

92 بازدید | 13 پست

یعنی وقتی میبینی شرایط مملکت بده از لحاظ مالی و اجتماعی نیای پز داراییها و کارایی که شوهرت برات میکنه و کوفت و زهرمار رو بدی و بقیه رو تخریب کنی

از نظرم کسی که داره جارش نمیزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره موافقم ولی امروز داشتم اینستامو چک میکردم، یکی اومد جهیزیه ۲ میلیاردیشو عکس گذاشت. حجم کامنتی که بجای ارزوی سلامتی براش اومده بودن تخریب و سرزنش کرده بودن برام عجیب بود! الان یه سوال بیطرفانه: کسیکه نداره چطور به خودش عذاب میده بره اینستا ببینه؟ اونیکه میاد میذاره بهردلیل کار ندارم، منکه ندارم چرا باید دنبالش کنم؟ نمیدونم چرا هنوز نتونستم بدخواهی ادمارو نسبت بهم درک کنم

نظر شخصیه.

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
اره موافقم ولی امروز داشتم اینستامو چک میکردم، یکی اومد جهیزیه ۲ میلیاردیشو عکس گذاشت. حجم کامنتی که ...

میدونی خودمو جای کی میذارم بیشتر؟

اونی که تو زندگیش خوشبخته که خوشبخته ایشالا خدا بیشترشم کنه حالش بهتر هم بشه

ولی من مادری رو میبینم که کل روز رو کار کرده چه تو خونه چه بیرون کلی مشکل داره شوهرش خوب نیست برا بچه ها نمیتونه هر چی میخوانو بخره بعد آخر شب با پا درد و بدن درد میاد چند دقیقه استراحت کنه یه پستی نگاه کنه با یسری فخر فروشی عجیب و غریب بعضیا و توهین شخصیتشون به قشر ضعیف تر جامعه مواجه میشه

میدونی خودمو جای کی میذارم بیشتر؟اونی که تو زندگیش خوشبخته که خوشبخته ایشالا خدا بیشترشم کنه حالش به ...

بااحترام قبول ندارم. پیجای زیادی هست که امید میدن پیداکردن اونا کارسختی نیس. ادما دنبال چیزی میرن که میخوان. من کار تو مجازیه، اکسپلور من جز کارم هیچی نیس. برای خودم مشخص کردم دنبال چیم و فقط خمونو میبینم. نه میرم فحش و بدوبیراه بدم نه دنبال میکنم که بسوزم.

بااحترام قبول ندارم. پیجای زیادی هست که امید میدن پیداکردن اونا کارسختی نیس. ادما دنبال چیزی میرن که ...

من حرفم اکسپلور اینستا نیست اصلا خودم اینستا کلا ندارم نمیدونم چجوریه یکی تو نی نی سایت یه تاپیکی زد کاملا روی صحبتم با اون بود

اینجا همه چی رندمه

من حرفم اکسپلور اینستا نیست اصلا خودم اینستا کلا ندارم نمیدونم چجوریه یکی تو نی نی سایت یه تاپیکی زد ...

اره قبول دارم. ولی کلا میگم حالا هرجا. باید فرهنگ سازی شه. اگه خوشت اومد ارزوی خوب کن اگه نه زبون و دلتو سیاه نکن برو. من روی حرفم اینه. اوصاع فرهنگی ما رو به وخامته. همه بی اعصاب، چشم تنگ و... اوضاع خیلی سخته، قبول دارم. ولی بااین کارا بدتر میشه. ارامشم میره. گلو چاکرای خیلی خیلی مهمیه. هر ارتعاش صوت روش اثر داره و به چاکرای بالاتر میبره و احساسی که از حرف و ارزوی بد توی قلب درست میکنه خیلی تاثیر بدی توی خود ادم میذاره اول از همه خودشو نابود میکنه