2777
2789
عنوان

ازدواج

48 بازدید | 11 پست

خاستگارم جلسه اول همدیگرو پسند کردیم سنتی هستیم و فاصله مون هم خیلی دوره با واسطه اینجوری شد ایشون از من میخوان که شماره هم رو داشته باشیم تلفنی برای آشنایی بیشتر حرف بزنیم

بنظر شما اینجوری میشه به تصمیم منطقی رسید ؟؟ اخه گفتم بهتره چند جلسه حضوری باهم خرف بزنیم پیش مشاور بریم

.

میدونی آشنایی با چت و تلفنی سوتفاهم زیاد پیش میاره چون منظور همو خوب متوجه نمیشید از لحن هم بد برداشت میکنید... علاوه بر آشنایی حضور ی، تلفنی هم روش خوبیه برا آشنایی... حضوری واجب تره

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اره زیر نظر خانواده شماره تو بده ولی زیاد ارتباط نگیر اکثرا سوالای کلی بپرس

ولییی خیلی بده دقیقا باید همین کار کنم چون وابستگی میاره و اگه دیدیم به تفاهم نرسیدیم دیگه یجور این وابستگی رو هم باید رها کرد

.

ولییی خیلی بده دقیقا باید همین کار کنم چون وابستگی میاره و اگه دیدیم به تفاهم نرسیدیم دیگه یجور این ...

اره منم همینجوری بودم سنتی

ولی چون اشنا بودیم رفت و امد خانوادگی داشتیم کراش بودم دوسش داشتم😂🥲

درخواست قبول نمیشه❌

بنظر من اگه فعلا کار به صحبت تلفنی وچت نرسه بهتره

اره نظر منم همینه ولی راهمون دور هست و شرایط شغلی ایشون اما زیر نظر خانواده ام با ایشون حزف میزنم اصلا چه کاریه شماره خودمو بدم شماره ننه ام میدم

.

اره نظر منم همینه ولی راهمون دور هست و شرایط شغلی ایشون اما زیر نظر خانواده ام با ایشون حزف میزنم اص ...

من بخاطر این میگم چون وقتی بری توی چت کم کم بحث احساسی میشه وابستگی میاد و نمیتونی منطقی تصمیم بگیری

چون دیدم ک میگم