elaheemaman مدیر استارتر عضویت: 1404/12/28 تعداد پست: 305 عنوان یه سوال 140 بازدید | 39 پست من اولین بچم ۷ شهریور امسال بدنیا اومد بعد اینکه میخوام بدونم بعد چند سال دومی رو بیارم؟ اصن بچه چند تا باشه خوبه ، الحمدلله اوضاع مالیم هم خوبه بعدشم الان ۲۷ سالمه که دخترم چند وقتشه . چون میگن یدونه بچه افسردگی میگیره 1405/06/26 | 19:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elaheemaman مدیر استارتر عضویت: 1404/12/28 تعداد پست: 305 هرچی زودتر بهتر خب یعنی دوسال خوبه؟ یعنی وقتی دلانا دخترم ۲ سال شد دومی رو بیارم؟
محیا_کوچولو_چادری عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 2260 چه عالی چه مامان خوبییییمامان منم ۲۷ بود من اومدم😂مامان دو سال بعد من بود یعنی ۲۹
زن_پرنس_ویلیام عضویت: 1405/02/15 تعداد پست: 1086 ی چیز کاملا سلیقه ای ولی اگه نظر میپرسی باید بگم ۳ تا بچه تو ذهن من ی خانواده ایده ال فاصله سنیم بیشتر از ۲ سال کمتر از ۹ سال بنظرم هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند
hossein__9989_n عضویت: 1405/06/07 تعداد پست: 118 خب یعنی دوسال خوبه؟ یعنی وقتی دلانا دخترم ۲ سال شد دومی رو بیارم؟ دوسال اره فاصلش خوبه
پسر_001 عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 4457 من فکر میکنم اختلاف سنی بچه ها بیشتر باشه بهتره چون اونیکه دیگه دعوا و اینا ندارن اونکه بزرگتره عاقل تره و میتونه کوچیکارو حمایت کنه
elaheemaman مدیر استارتر عضویت: 1404/12/28 تعداد پست: 305 ی چیز کاملا سلیقه ای ولی اگه نظر میپرسی باید بگم ۳ تا بچه تو ذهن من ی خانواده ایده ال فاصله سنیم بیش ... چه جالب من خودم همیشه میگم ۳ تا خوبه حالا نمیدونم چون دوست ندارم بچم تنها باشه
elaheemaman مدیر استارتر عضویت: 1404/12/28 تعداد پست: 305 چه عالی چه مامان خوبییییمامان منم ۲۷ بود من اومدم😂مامان دو سال بعد من بود یعنی ۲۹ اخییی عزیزم قربونت برم خوبی از خودته آره من ۷ شهریور امسال فارغ شدم . ۲۷ سالمه خودم 😂🌸♥️
elaheemaman مدیر استارتر عضویت: 1404/12/28 تعداد پست: 305 دوسال اره فاصلش خوبه بعد اگه سومی خواستم اونم بعد دوسال
elaheemaman مدیر استارتر عضویت: 1404/12/28 تعداد پست: 305 من فکر میکنم اختلاف سنی بچه ها بیشتر باشه بهتره چون اونیکه دیگه دعوا و اینا ندارن اونکه بزرگتره عاقل ... اره ولی بزرگتر شن خیلی میتونن همدیگر رو درک کنن و مشکلات درسی و مشکلات سن خودشون رو باهم حل کنن
محیا_کوچولو_چادری عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 2260 اخییی عزیزم قربونت برم خوبی از خودته آره من ۷ شهریور امسال فارغ شدم . ۲۷ سالمه خودم 😂🌸♥️ چه نااااز💓💓💓بنظرم شما هم بعدی رو دو سال دیگه بیار اولی بزرگ شه دیگه نیاز به بچه دیگه ندارهبچه ها از یکی دو سال کم کم دلشون بازی با همسن هاشونو میخواد شما هم ۲۹ یا ۳۰ بیار جیگررررراستی مبارکهههه
elaheemaman مدیر استارتر عضویت: 1404/12/28 تعداد پست: 305 چه نااااز💓💓💓بنظرم شما هم بعدی رو دو سال دیگه بیار اولی بزرگ شه دیگه نیاز به بچه دیگه ندارهبچه ها ... چقددددددددرررر شما خوبییییی فداتشممممممم. عزیزمیییییی مرسی از پاسخت مرسی از وجودت خوشگلممم
زن_پرنس_ویلیام عضویت: 1405/02/15 تعداد پست: 1086 چه جالب من خودم همیشه میگم ۳ تا خوبه حالا نمیدونم چون دوست ندارم بچم تنها باشه ما دوتا بودیم باعث رقابت میشه و کلا دعوا و کنتاک زیاده خانواده سه بچه توجه بهتر تقسیم میشه دیگه انقدر رقابتی نیست هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند
elaheemaman مدیر استارتر عضویت: 1404/12/28 تعداد پست: 305 ما دوتا بودیم باعث رقابت میشه و کلا دعوا و کنتاک زیاده خانواده سه بچه توجه بهتر تقسیم میشه دیگه انقد ... چقد خوب حتما